Testimonials

format_quote
star
star
star
star
star

Ik werk al zo'n 20 jaar in de luchtvaartsector. Ik woon in de provincie Luik in de buurt van Huy, gescheiden van mijn partner sinds 2-3 jaar, woon ik momenteel alleen, met mijn twee dochters van 15 en 16 jaar oud in co-ouderschap. Enkele maanden geleden werd mijn aandacht getrokken door een artikel in "la Dernière Heure" over het kopen van onroerend goed in Duitsland. Omdat ik in het begin op zoek was naar een vastgoedbelegging in België, nam ik uit nieuwsgierigheid contact op met Rendimmo. Na een eerste contact met Michel Verheggen werd ik meteen verleid door het "all in one" concept van de investering. U investeert een bedrag voor de aankoop + kosten, en dan ontvangt u de huur zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken, volledige ontzorging (zoeken naar huurders, leegstand, reparaties, brandverzekering, ...) door de firma Saad, waarmee Rendimmo een partnership heeft. Ondanks de exceptionele tijden van Covid-19, heb ik toch besloten om het avontuur aan te gaan, met een beetje vrees, maar gerustgesteld door de professionaliteit en de vlekkeloze opvolging die Michel in mijn dossier aan de dag legt. Voor deze investering doe ik een beroep op een banklening op basis van de geschatte waarde van mijn huis in België. In een tweede stap zal ik een lening aanvragen bij een Duitse bank op basis van mijn eerste aankoop.

EMMANUEL O., 47 jaar, meteoroloog

format_quote
star
star
star
star
star

De begeleiding door Michel bij de investeringsbeslissing in Duits vastgoed door Rendimmo verloopt zeer professioneel en wekt veel vertrouwen. Het wordt duidelijk gemaakt dat het om een betrouwbare en rendabele belegging gaat. Kortom, je wordt overtuigd om in te stappen in een project waar je zelf beter van wordt. Sinds ongeveer een jaar komt de huur maandelijks binnen. Op dit punt dus een echte aanrader. De opvolging van de fiscale aspecten verliep aanvankelijk minder vlot. Daar is eind 2019 een mouw aan gepast. Een volgende mijlpaal wordt de contractverlening over een paar jaar.

LUC VAN OOTEGEM, (2020)

format_quote
star
star
star
star
star

We zijn enkele jaren geleden toevallig (lees via het internet) in contact gekomen met Michel Verheggen. Hij heeft ons de perfecte oplossing geboden om ons kleine kapitaaltje te beleggen. Een gerenoveerd appartement in Duitsland. Alles verliep perfect; de aankoop via de meertalige notaris, de begeleiding van het fiscale enz. En nu krijgen we maandelijks de huur op onze rekening, zonder enige hapering, zonder zorgen, en dit reeds 3 jaar! Het zal straks een mooie aanvulling zijn op ons pensioen. En weet je, we hebben het appartement zelfs nooit gezien! Soms moet een mens eens iemand durven vertrouwen!

Guido DE VOS (2020)

format_quote
star
star
star
star
star

3 jaar geleden ben ik via consultant Michel Verheggen mee in het project Saad gestapt. In de beginfase heb ik mij enkele malen erg boos gemaakt op hem omdat er inderdaad nogal wat groeipijnen en misverstanden waren. Geleidelijk werden er degelijke oplossingen gevonden en nu loopt alles op wieltjes. Hopelijk zal er nu nog een betaalbare oplossing gevonden worden voor het boekhoudkundig probleem dat zich nu stelt, maar ik heb er wel het volste vertrouwen in. Een aanrader

LUC ROBBEN (2020)

format_quote
star
star
star
star
star

Beste investeerders , Ik was waarschijnlijk één van de eersten die een appartement in Duitsland aangekocht heb . Na lang twijfelen en nadenken heb ik toch de stap gewaagd . Nu heb ik iedere maand mijn huuropbrengst die toch de moeite is , De samenwerking met Michel is uitstekend en hopelijk blijft het zo .

LUC DESECK, Gepens.Schrijnwerker (2020)

format_quote
star
star
star
star
star

Vandaag hebben we een mooi gerenoveerd dakappartement in Bochum, verhuurd aan een jong gezin. Ik heb het met eigen ogen gezien en het is piekfijn verzorgd. Ik koos voor dit residentieel gerenoveerd vastgoed omwille van diverse redenen: - het appartement is gekocht in volle eigendom en niet in erfpacht waarvoor velen zich laten misleiden. Weinigen beseffen dat erfpacht onverkoopbaar is! Enkel de eigenaar van de grond is er gelukkig mee... - in de notariële akte staat duidelijk zowel de aankoop als de garanties op huur en onderhoud. Een hele geruststelling... - Gedurende de eerste 4 jaar weet ik precies wat ik maandelijks op mijn bankrekening mag verwachten. Tot hiertoe heb ik nog nooit een probleem van betaling gehad. - Na belastingen hou ik +- 5% nettorendement over. Dit kan ik al lang in de financiële wereld niet meer vinden zonder gigantisch veel risico's te willen nemen. Omdat ik meteen ook een deel geleend heb bij een Belgische bank, is mijn rendement op eigen inbreng echter veel hoger. Laat je niet in de luren leggen door bedriegers. Ga in zee met betrouwbare firma's als Rendimmo en Saad.

PETER DOOMEN, IT Architect (2020)

format_quote
star
star
star
star
star

Wie rendement zoekt voor zijn spaargeld moet de laatste jaren ook minder traditionele beleggingen overwegen. Vertrouwen is daarbij cruciaal. Dit heeft Rendimmo ons geboden.

LUC V, 55 jaar, Ambtenaar (2019)

format_quote
star
star
star
star
star

nauwkeurigheid, efficiëntie, en professionele opvolging. We hebben alle vertrouwen in Rendimmo.

JAQUEMART BENOIT, 60 ans, Directeur d’école (2019)

format_quote
star
star
star
star
star

Na vele ontgoochelende beleggingen bij banken en andere, heb ik uiteindelijk kunnen investeren in een appartement dankzij Rendimmo. Nu krijg ik zonder kopzorgen een overeengekomen maandelijkse huurprijs voor mijn appartement.

ERWIN, Gepensioneerd, Strombeek Bever (2019)

format_quote
star
star
star
star
star

De begeleiding van Rendimmo is zowel voor, tijdens als na de aankoop van de allerbeste kwaliteit.

MARK WAUTERS, 61j, Politiecommissaris op Rust (2019)

format_quote
star
star
star
star
star

Duidelijke voorstelling van het project & perfecte begeleiding van begin tot einde aankoop.

ANDRE & MIMI DE CLERCK, Gepensioneerd (2019)

format_quote
star
star
star
star
star

Met vraagtekens en ietwat valse hoop heb ik 3 jaar geleden Rendimmo benaderd, 3 jaar later kan ik zeggen dat Rendimmo mijn vertrouwen heeft gesterkt en met kennis van zaken voor rendement heeft gezorgd.

TANDARTS GEERT, 59j, Aalbeke (2019)

format_quote
star
star
star
star
star

Ik heb zelf heel lang een pand verhuurd. In het begin ging dat allemaal goed. Maar waar ik al snel achter kwam , was dat dit een koppel was die niets onderhield. Zo ging er vanalles kapot en kon ik hiervoor opdraaien. Het koppel kreeg ook relationele en financiële problemen waardoor ik achter mijn huur aan moest gaan. Uiteindelijk zijn ze failliet gegaan waardoor ik maanden geen huur heb gehad. Toen heb ik de beslissing genomen om het pand te verkopen waardoor ik van alle ellende af zou zijn. Onlangs gaf mij een vriend de naam van Rendimmo door. Ik stond er nogal huiverig tegenover omdat ik niet meer in vastgoed wou investeren. Ik heb toch afgesproken voor een kennnismakingsgesprek en dat heeft mij veel duidelijkheid gegeven. Ik heb mijn wensen doorgegeven en op basis daarvan heeft men voor mij een voorstel uitgewerkt. Daarna kreeg ik een uitnodiging om ter plaatse in Duitsland te gaan kijken. Ik was overtuigd. Een investering in vastgoed met een goede opbrengst zonder zorgen. Want laat ons eerlijk zijn, op de bank moet je je geld niet laten staan. Dat brengt je letterlijk geen cent extra op. Luc en Michel van Rendimmo zijn twee fantastische mannen met een degelijke kennis en begeleiden je door heel het proces. Het geeft mij financiële rust en welzijn. Ik kan je Rendimmo van harte aanbevelen.

CHRISTEL VAN LOON, Hasselt (2019)

Testimonials
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x