Vastgoed kopen aan de Opaalkust

investeringsbedrag Duits vastgoed

Vanaf €175.000

huurrendement Duits vastgoedNederlandstalige vastgoedmakelaar & beheerder

huurgarantie Duits vastgoed

Nieuwbouw of verkoop op plan

all-in formule Duits vastgoed

Genieten en/of investeren


Waarom een appartement kopen aan de Opaalkust via Rendimmo?


  • Geen extra makelaarskosten bij aankoop

  • Nederlandstalige begeleiding zowel vanuit België als ter plaatse

  • Rendimmo als uw direct aanspreekpunt
  • Samenwerking met één van de grootste Franse project ontwikkelaars


Waarnaar bent u op zoek? 
Waarom vastgoed kopen aan de Côte d'Opale?Côte D'Opale: Kust Van De Schatten

De diverse ontspanningsmogelijkheden zijn onbegrensd: zonnen en zwemmen op prachtige stranden, toerisme met bezichtiging van historische en culturele attracties, recreatieve activiteiten zoals golfen, paardrijden, wandelen, fietsen en watersporten, winkelen voor souvenirs en andere producten, levendig nachtleven en het verkennen van de prachtige natuur. Natuurlijk kan u ook genieten van de lokale gastronomie! De plaatselijke markten zijn een belevenis van geur en kleur met de beste producten.

Daarnaast heeft de Opaalkust meer zonuren dan de Belgische kust en maakt van de opaalkust werkelijk een parel van de Noordzee.

Bereikbaarheid is key. Buiten de Fransen trekt deze kuststreek toeristen aan vanuit België en Nederland, maar ook Britten en Duitsers. De reisduur voor Belgen via de verschillende snelwegen is meestal niet langer dan 2 à 3u afhankelijk van de bestemming langs de kust. De kustlijn is 120km lang en strekt zich uit van de Belgische grens tot aan de monding van de Canche in het zuiden. 

vastgoed investeren


betaalbaar en rendabel

Genieten, maar ook Investeren

Omdat er veel waarde wordt gehecht aan het behoud van de natuur, worden bouwgronden in deze omgeving schaars. Omdat het aanbod begrenst is, zal dit op termijn een positief effect hebben op de waarde van de eigendommen.

Uit binnen- en buitenland is er een groeiende vraag naar een tweede verblijfplaats in deze regio. Het verhuren van uw tweede verblijf is dan ook perfect te organiseren indien gewenst. Wist u dat indien u een gemeubeld appartement verhuurd in Frankrijk, u geniet van de LMNP fiscale voordelen. Hierdoor kan u de 20% BTW bij aankoop van uw vastgoed recupereren! Ook in het licht van patrimoniumoverdracht biedt Frankrijk enkele voordelen. Rendimmo helpt u graag op weg!
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x