Over ons

Als doorgewinterde experts in de financiële wereld was voor Luc Dewulf, oprichter, en Koen Van Uffelen, CEO, na ettelijke decennia de tijd rijp om andere horizonten te verkennen. Het cowboy-isme en de grillige ethische lat bij sommige partijen, maar ook de triest afvlakkende rendabiliteit, konden ze niet langer lijdzaam aanzien. Wie zijn klanten een product of dienst wilde aanbieden waarop hij/zij nog echt trots kon zijn, was genoodzaakt om de (letterlijk) platgetreden paden te verlaten. Exit waaghalzerij, welkom betrouwbaar en lonend rendement De uitgebreide, gebundelde expertise van beide heren liet hen uiteraard niet toe om dit alles ondoordacht of lichtzinnig te doen.
Onze missie 

Luc was decennialang gespecialiseerd jurist in het bank- en verzekeringswezen, Koen was jarenlang zelf bankier en verzekeraar. Ze gingen dus hoegenaamd niet over één nacht ijs. De missie was duidelijk: klanten écht helpen bij een maximaal gunstig beheer van hun kapitaal. Twee pijlers zijn hierbij cruciaal: rendement en gemoedsrust. Geen waaghalzerij dus, wel resultaten die de dichtslibbende markt in België overstijgen. Dat deze allesomvattende studie hen uiteindelijk in Duitsland, de Heimat van de Gründlichkeit liet belanden, is wellicht niet de grootste verrassing. De argumenten die hier echt het verschil maken, zijn dit des te meer. 


Vastgoedcoach

In tegenstelling tot de traditionele immomakelaar die handelt  op verzoek van en in het belang van een verkoper, is een buyer’s agent een tussenpersoon die uitsluitend opkomt voor een koper-investeerder. Die geeft ons zijn wensen weer, op basis waarvan wij dan voor hem of haar op zoek gaan naar een gepast opbrengstpand. Na de aankoop blijven we de investeerder verder bijstaan en kan deze ons op elk moment om bijkomend advies en/of bijstand vragen, waar dit nog niet spontaan van onzentwege zou gebeurd zijn.Ontdek de rest van het team


Lees meer


Ontdek onze onafhankelijke 

Expert-partnerskeyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x