Duits vastgoed

investeringsbedrag Duits vastgoed

Vanaf €100.000

huurrendement Duits vastgoed> 4,5% huurrendement

huurgarantie Duits vastgoed

Maandelijkse huurgarantie

all-in formule Duits vastgoed

All in formule


Ooit gedacht aan Duits vastgoed?"Grootste huurland"

Duitsland is na Zwitserland, het grootste huurland in Europa. Meer dan 60% bewoners huren er hun woning. De woningnood is er vandaag extreem hoog. Omwille van de hoge bouwprijzen wordt er veel te weinig nieuw gebouwd. Renovatie van naoorlogse gebouwen is in!

De vraag overtreft ruimschoots het aanbod. Vooral appartementen tussen 60 en 100m² zijn zeer in trek.

We treffen er goedkopere marktprijzen bij aankoop dan bij ons aan, en de huren zijn veelal correct geprijsd door wettelijke bepalingen (Mietspiegel).

vastgoed investeren

betaalbaar en rendabel

"Betaalbaar en rendabel"

Een appartement of studio is er te koop vanaf 100.000€. Ook bestaat de mogelijkheid om een volledig complex of ‘Familienhaus’ te kopen. 

Huuropbrengsten van Duits opbrengstvastgoed is dan ook 2 tot 3 keer hoger dan in België of Nederland. In het Rendimmo investeringsconcept bedragen deze 4,5 tot 5% op uw belegging. Investeren in vastgoed is niet in elk land even rendabel... 

Het meerwaardepotentieel anno 2022 is aanzienlijk! In de gepersonaliseerde calculaties die we voor onze klanten maken, reken we op 3% per jaar. Echter zien we dat 7 à 8% geen uitzondering is.  

Nog meer rendement halen? financier uw aankoop met een (Duits) krediet of spaarplan en uw rendement wordt werkelijk gekatapulteerd

"Maandelijks gewaarborgd inkomen"

De huur wordt door een rentmeester rechtstreeks en maandelijks op uw bankrekening gestort. Huurinkomsten van uw appartement, waarvan u de eigenaar bent in volle eigendom, zijn gewaarborgd in een notariële akte (Duitse notaris) en dit voor 4 jaar. Nadien wordt de garantie jaarlijks stilzwijgend verlengd.

Goed om weten, na 10 jaar is er geen meerwaardebelasting voor een particulier bij de verkoop van het appartement. Dit zorgt voor een serieuze boost op uw rendement!

zorgeloos vastgoed

zorgeloos vastgoed

"All-in formule"

De renovatie van het gebouw wordt beschreven in een lastenboek en de prijs van deze verbouwingswerken is reeds inbegrepen in de aankoopprijs.

Alle onderhouds- en beheerskosten van uw vastgoed zijn eveneens in de aankoopprijs vervat.

Alle klassieke woonverzekeringen, alsook een verzekering tegen wanbetalers of respectloze huurders, maken deel uit van de aankoopprijs.

"Fiscaal voordelig" voor Belg & Nederlander

De Duitse fiscus is exclusief bevoegd om jaarlijks belastingen op uw reële huurinkomsten te heffen in de personenbelasting in geval van particulieren of in de vennootschapsbelasting in geval van vennootschappen. Reële kosten van aankoop, alsook bancaire intresten zijn integraal aftrekbaar. De grondbelasting valt niet ten laste van de eigenaar. Een Duitse boekhouder zal u fiscaal bijstaan.

Vergeet zeker niet dat u voordelig onroerend goed kan schenken in Duitsland! De naakte eigendom wordt overgedragen aan de kinderen en de schenkers behouden het volledige vruchtgebruik. Uw vastgoedinvestering is dus prima notarieel geregeld in Duitsland!

fiscaal voordelig


Duits Vastgoedconcept in een notendop"Beleggen in Duits vastgoed" in een notendopDuits woonvastgoed, gerenoveerde appartementen

Pand in volle eigendom zowel “privé” als via “vennootschap” aan te kopen

Gegarandeerde maandelijkse huurinkomsten, ongeacht de bezettingsgraad

jaarlijks huurrendement tussen 4 en 5% (afhankelijk van locatie) 

Enorm meerwaardepotentieel bij verkoop na 10 jaar

All-in beheer: verhuur, onderhoud en herstellingen, dit alles zonder extra kosten – vrij van zorgen! 

Een opportuniteit voor uw successieplanning

Een financiering via Belgische of Duitse bank “boost” uw rendement aanzienlijk!
aantal appartementen verkocht Rendimmo


Project in de kijker - EislebenVoorstelling project

Investeren in Duits vastgoed - Ons aanbod


Voorlopig GEEN PROJECTEN in aanbieding


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x