Duits vastgoed

Voorlopig GEEN PROJECTEN in aanbieding


BERICHT AAN BESTAANDE KLANTEN MET DUITS VASTGOED:

Info over uw investeringsvastgoed te bekomen via:

EMAIL:  a.saad@saad-immobilien.com 

ADRES: Saad Holding GmbH Bergischer Str. 50; 51766 Engelskirchen

TEL: +49 (0) 2263 9296870

Nota : Bij de activiteiten en informatiesessies van de Heren Dewulf en Verheggen omtrent het 'wederverkoop & energetisch renoveringstraject' van Duits Vastgoed in samenwerking met SAAD is Rendimmo totaal NIET betrokken. Wij manen aan tot de grootste voorzichtigheid.investeringsbedrag Duits vastgoed

Vanaf €100.000

huurrendement Duits vastgoed> 4,5% huurrendement

huurgarantie Duits vastgoed

Maandelijkse huurgarantie

all-in formule Duits vastgoed

All in formule


Ooit gedacht aan Duits vastgoed?"Grootste huurland"

Duitsland is na Zwitserland, het grootste huurland in Europa. Meer dan 60% bewoners huren er hun woning. De woningnood is er vandaag extreem hoog. Omwille van de hoge bouwprijzen wordt er veel te weinig nieuw gebouwd. Renovatie van naoorlogse gebouwen is in!

De vraag overtreft ruimschoots het aanbod. Vooral appartementen tussen 60 en 100m² zijn zeer in trek.

We treffen er goedkopere marktprijzen bij aankoop dan bij ons aan, en de huren zijn veelal correct geprijsd door wettelijke bepalingen (Mietspiegel).

vastgoed investeren

betaalbaar en rendabel

"Betaalbaar en rendabel"

Een appartement of studio is er te koop vanaf 100.000€. Ook bestaat de mogelijkheid om een volledig complex of ‘Familienhaus’ te kopen. 

Huuropbrengsten van Duits opbrengstvastgoed is doorgaans dan ook hoger dan in België of Nederland. In het Rendimmo investeringsconcept bedragen deze 4,5 tot 5% op uw belegging. Investeren in vastgoed is niet in elk land even rendabel... 

Het meerwaardepotentieel anno 2023 is mogelijk! Een grote opportuniteit is het Duitse overheidskrediet ter bevordering van ecologische renovaties tegen een zeer gunstige interestvoet en bijkomende subsidies. Deze kunnen best worden aangevraagd via een Duitse architect die de opvolging en controle kan doen.


"Maandelijks gewaarborgd inkomen"

De huur wordt door een rentmeester rechtstreeks en maandelijks op uw bankrekening gestort. Als investeerder sluit u rechtstreeks een beheercontract met hem af. Deze beheerder ontlast u van alle mogelijke huurproblemen.

Goed om weten, na 10 jaar is er geen meerwaardebelasting voor een particulier bij de verkoop van het appartement. Dit zorgt voor een serieuze boost op uw rendement!

zorgeloos vastgoed

zorgeloos vastgoed

"All-in formule"

De renovatie van het gebouw wordt beschreven in een lastenboek en de prijs van deze verbouwingswerken is reeds inbegrepen in de aankoopprijs.

Alle onderhouds- en beheerskosten van uw vastgoed zijn eveneens in de aankoopprijs vervat.

Alle klassieke woonverzekeringen, alsook een verzekering tegen wanbetalers of respectloze huurders, afgesloten door de beheerder Saad, maken deel uit van de aankoopprijs.

"Fiscaal voordelig" voor Belg & Nederlander

De Duitse fiscus is exclusief bevoegd om jaarlijks belastingen op uw reële huurinkomsten te heffen in de personenbelasting in geval van particulieren of in de vennootschapsbelasting in geval van vennootschappen. Reële kosten van aankoop, alsook bancaire intresten zijn integraal aftrekbaar. De grondbelasting valt niet ten laste van de eigenaar. Een Duitse boekhouder zal u fiscaal bijstaan.

Vergeet zeker niet dat u voordelig onroerend goed kan schenken in Duitsland! De naakte eigendom wordt overgedragen aan de kinderen en de schenkers behouden het volledige vruchtgebruik. Uw vastgoedinvestering is dus prima notarieel geregeld in Duitsland!

fiscaal voordelig"Beleggen in Duits vastgoed" in een notendopDuits woonvastgoed, gerenoveerde appartementen

Pand in volle eigendom zowel “privé” als via “vennootschap” aan te kopen

Gegarandeerde maandelijkse huurinkomsten, ongeacht de bezettingsgraad, risico ten laste van de beheerder.

jaarlijks huurrendement tussen 4 en 5% (afhankelijk van locatie) 

Meerwaardepotentieel bij verkoop na 10 jaar en dit fiscaal vrij

All-in beheer: verhuur, onderhoud en herstellingen door de beheerder, dit alles zonder extra kosten

Een opportuniteit voor uw successieplanning
aantal appartementen verkocht Rendimmo


Project in de kijker - EislebenVoorstelling projectkeyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x