Investeren en genieten in Frankrijk

investeringsbedrag Duits vastgoed

Vanaf €100.000 (Eigen inbreng)

huurrendement Duits vastgoed8% bruto rendement

huurgarantie Duits vastgoed

Periodieke inkomsten & zelf genieten

all-in formule Duits vastgoed

All in  beheer


Wyndham Halcyon Retreat Resort in een notendop


 • Luxe Spa & Golf Resort in de Limousin streek, FR (Domaine de La Fôt, 23300 Noth, Frankrijk)

 • U bezit luxe hotelkamers, studio's of appartementen om te verhuren in volle eigendom.

 • Kiest u voor de vaste opbrengstformule? Dan is 8% rendement per jaar zelfs contractueel beschermd!

 • Ons All-in beheer garandeert u een fraai rendement zonder (kop)zorgen: verhuur, meubilair, onderhoud, herstellingen, administratie... het zit allemaal mee in de aankoopprijs!

 • Het concept is ook belastingvriendelijk én goed onderbouwd.
 • Elke drie maanden ontvangt u uw afgesproken inkomsten, zonder gedoe.

 • Wil u een aantal weken per jaar ook zelf van uw eigendom in dit luxe-oord genieten? Ook dat zit in de prijs inbegrepen!
 • U handelt rechtstreeks via de projectontwikkelaar, met alle interessante financieringsmogelijkheden die dit meebrengt!

 • De ervaren experts van Rendimmo ondersteunen u bij iedere stap in uw project.2 aantrekkelijke investeringsformules

 FORMULE 1 - 100% VOLLE EIGENAAR MET VAST RENDEMENT

8% contractueel bruto rendement voor de eerste 10 jaar
BONUS: 2 weken persoonlijk gebruik per jaar  

FORMULE 2 - FRACTIONEEL MEDE-EIGENAAR MET VAST RENDEMENT 

8% bruto rendement voor de eerste 10 jaar
Fractioneel eigenaar is mogelijk vanaf 18.000 EUR

De unieke troeven van dit vastgoedproject:Een slim investeringsproject in een booming sector!

De woeste schoonheid van de natuur, gekoppeld aan de het bourgondische comfort van een pittoresk Frans dorp: het is een gouden mix voor iedere vakantieganger. Voeg hieraan een uitgestrekte waaier aan faciliteiten/activiteiten toe op een prachtig terrein in het hart van het Franse merengebied: welkom in Wyndham Halcyon Retreat!

Met het hele gezin onbekommerd ravotten op het Franse platteland? Of spannende avonturen beleven in het Aqua Adventure Park? Of wat dacht u van een deugddoend partijtje golf op de 18-hole golfbaan? Mag het allemaal wat rustieker? Dan gaat u toch zorgeloos herbronnen in de kasteel-spa om nadien te genieten van de meest fijnzinnige Franse gastronomie in het restaurant naar uw keuze? Dit is onthaasting met vijf sterren.

Het zal u niet verbazen dat de vraag naar deze vorm van vakantiebeleving nog met de dag aanzwelt. Niet alleen als verblijf, maar ook als verhuurvastgoed liggen hier dus enorme opportuniteiten.

vastgoed investeren


betaalbaar en rendabel

Een mix rond-geschiedenis: de toeristische heilige graal

Frankrijk heeft z’n vaste stek in de top drie van meest bezochte landen ter wereld absoluut niet gestolen: een rijke geschiedenis vol glorieuze rijken, ridders en revoluties, die unieke en gevarieerde natuurmix… Toerisme is niet toevallig de belangrijkste sector in de Franse economie. Het is mede daardoor ook een sector die er zeer degelijk en stabiel wordt georganiseerd. Mét die typisch Franse hang naar authenticiteit.

Een nog relatief onontgonnen exponent hiervan is de regio Nouvelle Aquitaine – Limousin. Ongerepte natuur met uitgestrekte bossen, impressionistische landschappen, helder klaterende rivieren en meren; deze streek heeft het allemaal! Connaisseurs onder de natuurliefhebber en wandelaars weten: dit is een plek om te herbronnen…


Middeleeuwse steden en dorpen: een succesvolle trekpleister

Ook die andere trekpleister van het Franse toerisme, het rijke erfgoed, is stevig vertegenwoordigd in deze streek. Niemand blijft tenslotte ongevoelig voor de romantiek van ridders, kastelen en verhalen.

Het zal dan ook niemand verwonderen dat romantische weekendjes, kortverblijven (het is een ideale tussenstop richting Spanje) en familie weekends hier stevig in de lift zitten. ‘Collectief bakken’ op overvolle stranden is niet langer het summum voor de gemiddelde Europese vakantieganger. Het groene erfgoedtoerisme is bovendien het hele jaar door in trek.
Vakantiedomein La Souterraine in Noth speelt slim in op deze tendens én ontwikkelt zich tegelijk duurzaam en toekomstgericht. Flexibele formules en doortastende promotiecampagnes in een sowieso al schaarse hotelsector garanderen een mooie bezetting, het hele jaar door. Voeg daarbij de uiterst goede ligging en de nabijheid van diverse transportmogelijkheden: 2 luchthavens, een TGV halte, diverse grote autowegen… en u weet: aan bezoekers geen gebrek.

zorgeloos vastgoed


zorgeloos vastgoed

Sterke uitbater Wyndham Group en ontwikkelaar Halcyon Retreat

Als investeerder gaat u natuurlijk niet zomaar met de eerste de beste in zee… en gelijk hebt u! Wie de wereldwijde hotelsector wat kent, zal volmondig beamen dat het moederbedrijf, Wyndham Group, tot de grote jongens behoort. Alleen al in China opent het bedrijf elke dag een nieuw hotel. De wereldwijde portefeuille omvat meer dan 9.000 eigendommen met meer dan 804.000 kamers in 90 landen. Qua stabiliteit en potentieel is dit natuurlijk veelzeggend. 

De Wyndham Halcyon Retreat-overeenkomst omvat de bouw van het resort met 350 eigendommen dat in franchise (20 jaar) wordt gegeven aan de Wyndham Hotel Group.

Ontwikkelaar Halcyon Retreat is al evenmin een kleine speler. Met projecten van Zuid-Amerika tot Europa tonen ook zij iedere dag hun soliditeit en stabiele groeicurves. Investeert u het liefst met zo weinig mogelijk risico? Dan hebben we goed nieuws: u koopt uw vastgoed rechtstreeks van deze betrouwbare partner… en dat heeft zo z’n voordelen: 

 • Hypotheekvrije eigendom
 • U ontvangt een eigendomsakte van uw aankoop
 • Bouwvergunningen volledig in orde – de werken zijn in volle ontwikkeling
 • Bewezen ervaring en betrouwbaarheid in de sector
 • Naverkoopdienst door Halcyon en Rendimmo
 • Uw eigendom is verzekerd: geen onaangename verrassingen!
 • Verscheidene gebouwen zijn al af en klaar voor gebruik: ga gerust zelf eens checken!


All-In beheer: de lusten, niet de lasten

Dit is een volledig ‘passieve’ en dus zorgeloze vastgoedbelegging in dit prachtig resort in Frankrijk (regio Nouvelle-Aquitaine).

Uw eigendom wordt 100% beheerd en onderhouden wanneer u er zelf niet verblijft. Leegstand, wanbetalers of schadeverwekkers? Niet aan de orde! De kracht en expertise van twee wereldspelers elimineert voor u elk mogelijk ongemak!

Verdoken kosten? Simpelweg uitgesloten. De prijzen zijn inclusief kosten van inrichting, interieur, inventaris en meubilair!

Er zijn ook geen omslachtige administratieve beslommeringen met buitenlandse entiteiten. Zelfs de Franse boekhouder is inbegrepen in de prijs!

Geen onderhoudskosten of renovatiekosten gedurende het hele contract. De promotor neemt latere renovatiekosten voor eigen rekening (zowel voor het onroerend goed als voor de inventaris en het meubilair).

fiscaal voordelig


Belg of Nederlander? Dan Is deze Franse vastgoedinvestering fiscaal extra voordelig

Dankzij de LMNP wetgeving (omtrent het verhuur van gemeubeld vastgoed) in Frankrijk, betaalt u als buitenlander geen btw op de aankoop van uw eigendom.

Kiest u voor een aankoop via de exclusief voor dit project opgestelde LBG (Limited By Guarantee)? Dan betaalt u slechts een minimum aan belasting en zal ook een eventuele doorverkoop van uw Frans vastgoed extra makkelijk en voordelig verlopen.

… allemaal rechtsreeks het gevolg van de administratieve slagkracht en expertise van een speler zoals Halcyon. Zij regelen dit alles voor u, inclusief de jaarlijkse administratieve verplichtingen.

Via deze LBG betaalt u slechts eenmalig 3% aan nevenkosten bij de aankoop van uw vastgoed.


Verkopen of verder genieten?

10 jaar lang ontvangt u alvast een vast bruto huurrendement van 8 %. Wilt u na die tien jaar verder genieten van uw Frans investeringsvastgoed, inclusief uw jaarlijkse luxevakantie? Weet dan dat u sowieso vanaf het 11e jaar een minimum van 8% ontvangt. Dit kan uiteraard ook meer zijn.

Uiteraard behoudt u het liefst maximale vrijheid en zeggenschap over uw investeringen en kapitaal. Wilt u uw vastgoed liever toch verkopen, vóór of na die eerste tien jaar? Weet dan dat het volledige netwerk en de volle toewijding van de Halcyon groep uw wederverkoop in juiste (perfecte) banen leiden! Dankzij de eerder vermelde LBG is een vlotte overdracht immers gegarandeerd; er dienen namelijk geen registratierechten betaald te


Halcyon financieringsformule

Uit ervaring weten we dat het moeilijk is om als Belg of Nederlander een lening te bekomen bij een Franse bank.

Er zijn wel interessante alternatieven. Zo kan u eenvoudig op basis van overwaarde op uw woning in België of Nederland een lening aangaan.

Bijkomend biedt Halcyon een zeer interessante financieringsformule aan waarbij ze geen extra intresten vragen.

U dient minimum 50% van de aankoopwaarde zelf te financieren. Het voor u beschikbaar gesteld bedrag, betaalt u jaarlijks terug doordat de huurinkomsten rechtstreeks terugvloeien naar Halcyon. Wil u bijvoorbeeld dat 50% van de aankoopwaarde door Hacyon ter beschikking gesteld wordt, dan betaalt u dit bedrag terug op 6,25 jaar. Hierna hebt u het gefinancierd kapitaal volledig afgelost en vloeit het overeengekomen huurrendement naar u. Investeren en genieten in Frankrijk

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x