PASSIEF INKOMEN

Bij Rendimmo zijn de panden meestal verhuurd bij aankoop en komen de huurinkomsten binnen zodra de notariële akte ondertekend en de aankoopsom betaald is. We zorgen mee voor de onderhandeling van de huurcontracten waardoor je kan rekenen op stevige huurgaranties over een lange termijn. Nog een bijzondere troef is dat in al onze projecten het huurinkomen onafhankelijk is van de bezettingsgraad van je pand. Je ontvangt dus steevast 12 maanden huurinkomen, of het nu gaat om residentieel- of toeristisch vastgoed, hotelkamers, serviceflats of studentenkamers.

Ook onze gepensioneerde klanten krijgen zo een “nieuw” substantieel maandelijks of driemaandelijks aanvullend inkomen. Wat van pas komt, omdat zij immers niet langer kunnen rekenen op periodieke inkomsten via kasbons, obligaties of Belgische staatsleningen. Bemiddelde bejaarden doen er vandaag dus beter aan om hun portefeuille te herbekijken en een deel financiële producten af te bouwen ten voordele van opbrengstvastgoed.

Ook goed om te weten…. in de diverse landen bestaan er interessante fiscale technieken van vermogensoverdracht. We delen graag al onze tips & tricks


PASSIEF INKOMEN
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x