HAMM SIEG in de kijker

APPARTEMENT DUITSLAND KOPEN - HAMM (SIEG)

119  Appartementen op een idyllische toplocatie (AHORNWEG 2-18), de sleutel voor een hoog meerwaarde rendement.PROJECT HAMM (SIEG) 

In de gemeente Hamm/Sieg, als administratief hoofdkwartier van de gemeente Hamm (district Altenkirchen/Westerwald), vindt u alle voorzieningen van een kleine stad. Winkels, supermarkten, banken, artsen en apotheken, scholen en kleuterscholen zijn in groten getale aanwezig, evenals verenigingen en vrijetijdsvoorzieningen.

Hamm is gunstig gelegen aan de B 256 en op slechts twee kilometer van station Au (Sieg), het station verbindt de omgeving met Siegburg, Keulen en Bonn, evenals in oostelijke richting met Siegen.

Het Duitse Raiffeisen Museum geeft inzicht in het leven en werk van de historische figuur Friedrich Wilhelm Raiffeisen. Op een steenworp afstand is een gezellige herberg gebouwd waar ook evenementen zoals een brouwcursus kunnen plaatsvinden.

Het ‘Waldschwimmbad’ verwelkomt u met ca. 16.000 vierkante meter water, en uitgestrekte en goed onderhouden ligweiden. De heuvelachtige en bosrijke omgeving is bijzonder aantrekkelijk voor natuurliefhebbers en biedt een wandelpad van bijna 40 km.


PROJECTDETAILS

BOUWJAAR1976
TYPEFlatgebouw
LAATSTE VERNIEUWING2002
AANTAL GEBOUWEN9
WOONEENHEDEN119
WOONOPPERVLAKTE46m² - 100m²
AANTAL SLAAPKAMER1-2
VERWARMINGstadsverwarming / gas
STAANPLAATSEN ja
LIFTneen


LOCATIE & OMGEVING

Hamm/Sieg is gelegen op een centrale maar rustige locatie in Hamm.

Een bushalte is in slechts een paar minuten te bereiken.

Winkelfaciliteiten, artsen, apotheken, banken en vele andere faciliteiten die u nodig heeft voor het dagelijks leven zijn ook te vinden op loopafstand.

In Hamm/Sieg zijn er kleuterscholen en is er een basisschool. Middelbare scholen zijn beschikbaar in de omgeving en zijn gemakkelijk bereikbaar met busverbindingen!

De dichtstbijzijnde S-Bahn is in Au/Sieg, op ongeveer 2 km afstand. Vanaf hier heeft u verbindingen richting Keulen/Bonn, Siegen/Gießen en Westerburg/Limburg! 

De 7 grootste werkgevers in Hamm/Sieg

1.    St. Marien Hospital Hamm (ziekenhuis)  - 1.250 werknemers

2.    Hoffmeier Industrieanlagen GmbH + Co.(industriële dienstverlener) - 1.300 werknemers

3.    Hella Works (elektronica) - 1.000 werknemers

4.    Stadt Hamm GmbH (stadsdienst) - 907 werknemers

5.    Westfälischer Anzeiger - Verlagsgesellschaft mbH & Co. (mediagroep) - 700 werknemers

6.    DuPont (elektronica & verpakking) - 600 werknemers

7.    Hesse GmbH (lakken en beitsen) - 450 werknemers


ENERGIECERTIFICAAT

GEREGISTREERD ENERGIEVERBRUIK VAN DE GEBOUWEN

De energievoorziening wordt geleverd door een contract met de onderneming MVV Energiedienstleistungen GmbH . 

Dit contract is van kracht sinds 10.05.2010 en is geldig tot 2030. In 2020 is een nieuwe stadsverwarming locatie voor de installatie gebouwd. Deze is gelegen aan de Ahornweg 2, van waaruit de overige gebouwen worden voorzien van subcentra. De uitlaatgasstroom van het lage gematigde ketelsysteem wordt uitgevoerd via de bestaande schoorsteenpijpen.


COMPLETE SERVICE MET GEGARANDEERDE HUURGARANTIE

De voordelen van huurwoningen als investering liggen voor de hand: 

het behaalt een trimestrieel huurrendement en een stabiele waardestijging op de lange termijn. Om deze stabiele groei en betrouwbare vraag te garanderen, worden de objecten zorgvuldig geselecteerd en gerenoveerd door de experts en vaklui van onze Duitse partner.

Daarnaast bieden wij u een allround pakket dat naast een exclusieve investeringsmogelijkheid van meer dan 5% huurrendement, aankoopbegeleiding, vastgoedbeheer, onderhoud en een verzekerde huurgarantie omvat. 

De voordelen voor u: U behaalt betrouwbare en gegarandeerde rendementen en hoeft zich nergens zorgen over te maken, omdat onze Duitse partner alle verhuurdersverplichtingen voor u zal nakomen.


4 redenen om een appartement te kopen in Hamm Sieg


Maximale veiligheid:

Als eigenaar heeft u alle mogelijkheden op het gebied van verhuur, verkoop of erfopvolging. In vergelijking met monetaire beleggingen bent u beschermd tegen inflatie en andere onzekerheden en profiteert u van fiscale afschrijvingsmogelijkheden.


Minimale inspanning:

U bent vertegenwoordigd bij zowel de huurders als de W.E.G.(Wohnungseigentumsgesetz) en hoeft zich geen zorgen te maken over verhuur of het onderhoud van uw pand. Dit geeft u ook ruimte bij het kiezen van de optimale woning voor uw investering.


Trimestrieel inkomen:

Huurwoningen is één van de weinige beleggingsopties met een trimestrieel inkomen. Dankzij de huurgarantie van onze Duitse partner ontvangt u de eerste trimestriële huurbetaling op uw rekening vanaf de 3de maand en ongeacht de daadwerkelijke bezetting.


Betrouwbare prestaties:

Nauwkeurig geselecteerde en vakkundig gerenoveerde projecten in groeigebieden. Het gecontroleerde onderhoud van de appartementen zorgt voor een waardestijging, die na 10 jaar zelfs belastingvrij is.GRONDPLAN

    


MARKTWAARDE RAPPORTHAMM SIEG in de kijker

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x