UNIEK MEERWAARDEPOTENTIEEL

Het is belangrijk om emoties achterwege te laten als je investeert in vastgoed of grond. U kan “verliefd worden” op een tweede verblijf, maar bij investeringsvastgoed mag u alleen naar het rendement kijken. 

Een tweede verblijf is trouwens geen opbrengsteigendom doch een “ kost “! Hoe vaak gaat u naar juw appartement aan zee? Hoe vaak staat het leeg? Hoe vaak verhuurt u het aan de normale prijs en niet aan een vriendenprijsje? Reken maar eens na …  

Het unieke aan een vastgoedinvestering is het meerwaardepotentieel. Omdat u niet verknocht bent aan uw aangekocht onroerend goed, zal u er ook makkelijker afscheid van nemen als er zich verkoopopportuniteiten voordoen. Rendimmo heeft ook deze service volledig voorzien. In elk land hebben we een dienst die zich daarmee volop bezighoudt. Rendimmo geeft op het juiste moment de incentive tot wederverkoop aan, maar de investeerder beslist uiteindelijk!

Zowel in Duitsland bieden onze projecten uitzicht op bovengemiddelde meerwaarden. Met deze geregeld voor u af en brengen u daarvan op de hoogte via onze nieuwsbrieven. 


UNIEK MEERWAARDEPOTENTIEEL
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x