investeren in vastgoed

Vanaf €100.000

> 5% huurrendement

4 - 6 jaar garantie

All in formule


Ooit gedacht aan Duits vastgoed?"Grootste huurland"

Duitsland is na Zwitserland, het grootste huurland in Europa. Meer dan 60% bewoners huren er hun woning. De woningnood is er vandaag extreem hoog. Omwille van de hoge bouwprijzen wordt er veel te weinig nieuw gebouwd. Renovatie van naoorlogse gebouwen is in!

De vraag overtreft ruimschoots het aanbod. Vooral appartementen tussen 60 en 100m² zijn zeer in trek.

We treffen er goedkopere marktprijzen bij aankoop dan bij ons aan, en de huren zijn veelal correct geprijsd door wettelijke bepalingen (Mietspiegel).

vastgoed investeren

vastgoed investeren

"Betaalbaar en rendabel"

Een appartement of studio is er te koop vanaf 60.000€. Ook bestaat de mogelijkheid om een volledig complex of ‘Familienhaus’ te kopen. 

Huuropbrengsten van Duits opbrengstvastgoed is dan ook 2 tot 3 keer hoger dan in België. In het Rendimmo investeringsconcept bedragen deze 5,5% tot 6% op uw belegging. Investeren in vastgoed is niet in elk land even rendabel... 

"Maandelijks gewaarborgd inkomen"

De huur wordt door een rentmeester rechtstreeks en maandelijks op uw bankrekening gestort. Huurinkomsten van uw appartement, waarvan u de eigenaar bent in volle eigendom, zijn gewaarborgd in een notariële akte (Duitse notaris) en dit voor 4 of 6 jaar. Nadien wordt de garantie stilzwijgend verlengd tot het 10e jaar.

Na 10 jaar is er geen meerwaardebelasting meer bij verkoop van het appartement.

zorgeloos vastgoed

zorgeloos vastgoed

"All-in formule"

Renovatie van het gebouw wordt beschreven in een lastenboek en de prijs van deze verbouwingswerken is reeds inbegrepen in de aankoopprijs.

Alle onderhouds- en beheerskosten van uw vastgoed zijn eveneens in de aankoopprijs inbegrepen.

Alle klassieke woonverzekeringen, alsook deze tegen wanbetalers of respectloze huurders, maken deel uit van de aankoopprijs.

"Fiscaal voordelig" voor Belg & Nederlander

De Duitse fiscus is exclusief bevoegd om jaarlijks belastingen op uw reële huurinkomsten te heffen in de personenbelasting in geval van particulieren of in de vennootschapsbelasting in geval van vennootschappen. Reële kosten van aankoop, alsook intresten (Belgische of Duitse bank) zijn integraal aftrekbaar. De huurder daarentegen betaalt er de grondbelasting. Een Duitse boekhouder zal u hier bijstaan.

Vergeet zeker niet dat u voordelig onroerend goed kan schenken in Duitsland! De naakte eigendom wordt overgedragen aan de kinderen en de schenkers behouden het volledige vruchtgebruik. Uw vastgoedinvestering is dus prima notarieel geregeld in Duitsland!

rendabel vastgoed

Onze vastgoedexperten aan het woord

investeren in vastgoed


Een sterke partner voor rendabel vastgoedVoor alle Duitse investeringen in vastgoed werkt Rendimmo samen met SAAD IMMOBILIEN GmbH. SAAD, gespecialiseerd in projectontwikkeling in residentieel vastgoed in Duitsland, werd in 2015 opgericht door haar CEO, Herr Anis Saad. Sinds 10 jaar leidt hij eveneens een bedrijf van aanneming van bouwwerken, DIAM SERVICE GmbH, dat is uitgegroeid tot een referentie in renovaties van bestaande panden. Exclusief voor RENDIMMO bvba werd een totaal- en uniek vastgoedinvesteringsconcept ontworpen waarbij vol-eigenaarschap gecombineerd wordt met beheerd vastgoed. De investeerder bekomt gegarandeerde huurinkomsten ongeacht bezettingsgraad, een gewaarborgde renovatie en een volledig onderhoud van zijn pand. Hiervoor worden geen extra kosten aangerekend!Investeren in vastgoed - Nieuwe projecten

Duits vastgoed - Lennestrasse


investeren in vastgoed


Vul uw naam en email in, we sturen onmiddellijk de login gegevens door.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x