Bouwgronden in België


Vanaf €75.000

8-10% interest(prognose)

Tijdshorizon 5 - 8 jaar

Geen meerwaarde tax na 8j


Bouwgronden in Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen zijn in volle ontwikkeling. De plaatselijke overheden voorzien nieuwe KMO-zones en trekken meteen een nieuwe bevolkingsgroep aan, managers die zich in de streek huisvesten. Luxemburgers vinden hier prijsvriendelijke villagronden. Vlamingen en Nederlanders ontdekken de Ardennen als hun tweede thuis. Prachtig gelegen villagronden, met uitzichten van meer dan 5 km, zijn dan ook een zeer gegeerd investeringsgoed geworden.

Rendimmo biedt een keuze uit meer dan 150 kavels, met een oppervlakte tussen 10 en 80 are.Deze bouwgrond is bouwrijp en met alle nutsvoorzieningen zonder bouwverplichting.


Meerwaardepotentieel

Je koopt één of meerdere kavels om deze een aantal jaren te laten liggen of er zelf op te bouwen. De investeringsgronden zijn geselecteerd in functie van hun meerwaarde. De tijdshorizon is optimaal tussen 5 en 10 jaar. De prognose van de meerwaarde ligt tussen de 8 en 10%.

De gronden worden al die tijd onderhouden zonder verdere beheerskosten. De evolutie van de markt wordt door experten opgevolgd. Over de wederverkoop dien je je ook geen zorgen te maken, indien gewenst kan deze ook door onze partner georganiseerd worden. Een notaris kies je zelf.  

De registratierechten in Wallonië bedragen 12.5%. Bij verkoop tijden de eerste 2 jaar wordt er 60% registratiekost terugbetaald. Na 8 jaar is er geen meerwaardebelasting meer.keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x