Bouwgronden Ardennen


Vanaf €75.000

8-10% jaarlijkse meerwaardeprognose

Tijdshorizon 5 - 8 jaar

Geen meerwaarde belasting na 8j

Ooit gedacht aan de Belgische Ardennen?


U koopt één of meerdere kavels om deze een aantal jaren te laten liggen of er zelf op te bouwen. De investeringsgronden zijn geselecteerd in functie van hun meerwaarde. De tijdshorizon is optimaal tussen 5 en 10 jaar. De prognose van de meerwaarde ligt tussen de 8 en 10%. Sounds promising? De Belgische Ardennen heeft heel wat te bieden.


Opkomende KMO-zones

De Belgische Ardennen is in volle ontwikkeling. De plaatselijke overheden voorzien nieuwe KMO-zones en trekken meteen een nieuwe bevolkingsgroep aan, managers die zich in de streek huisvesten. Belgische managers vinden vandaag hier nog prijsvriendelijke villagronden.

Schaarste aan bouwgronden

Ook in Wallonië zullen er minder bouwvergunningen toegekend worden aan alleenstaande woningen. Men streeft ook hier naar een strengere ruimtelijke ordening en is een voorzet naar een "betonstop". In de provincie Luxemburg is dit reeds het geval en worden er geen nieuwe verkavelingsvergunning meer uitgegeven voor alleenstaande woningen. Er wordt schaarste gecreëerd waarvan u nu nog kan profiteren.

Expert ter plaatse

We werken samen met een partner voor het ontwikkelen van de projecten, we minimaliseren dus de tussenpartijen en kunnen hierdoor de aankoopprijs drukken.

De prijzen bedragen er bijvoorbeeld slechts één vijfde van vergelijkbare gronden in het nabijgelegen Groothertogdom Luxemburg. Luxemburgers tonen dan ook steeds meer interesse in de Belgische Ardennen. Deze toenemende belangstelling heeft natuurlijk ook een mooi effect op de verkoopprijzen.


Uitgekiende locatie

Wij kiezen voor u de aantrekkelijkste kavels uit. Hierbij letten we onder andere op het groeipotentieel van de regio. Ook de ligging speelt een belangrijke rol. Op alle kavels geniet de toekomstige bewoner van een panoramisch uitzicht op de aantrekkelijke omgeving. Bovendien speelt de bereikbaarheid een belangrijke rol. De kavels liggen altijd vlakbij belangrijke uitvals- en snelwegen.  

Zelf bouwen? bouwrijpe kavels

Alle kavels worden bouwrijp opgeleverd, inclusief elektra, infrastructuur, water en benodigde aansluitingen zoals internet. De koper hoeft dus nergens meer aan te denken en kan meteen aan de slag met bouwen. Bovendien wordt in afwachting van de bouw, de grond gratis onderhouden door een plaatselijke boer. Uw grond raakt niet overwoekert door onkruid. Door deze aanpak liggen de kavels er attractief bij. 


Projecten Belgische Ardennen


La Roche - Mierchamps

Het dorpje Mierchamps ligt midden in boomgaarden en biedt een prettige aanblik over een oude grote hoeve. 

Een prachtige verkaveling van 14 mooi gelegen bouwgronden (11a 21ca à 19a 43ca), De gronden zijn tussen de 11 en 20 are. Deze verkaveling is ook voorzien van alle nutsvoorzieningen. Ze hebben een prachtig zicht aan voor- en achterzijde van meer dan 10 KM. Het zijn de laatste beschikbare gronden in deze streek en enkel bestemd voor villabouw. 


Manderfeld

In Manderfeld bieden we 8 unieke bouwgronden aan met een oppervlakte van 16 are en een straatbreedte van 20 meter. Al deze kavels hebben een open bebouwing op slechts 1 km van de Duitse grens. Aan de overzijde is er een landbouwzone waardoor het uitzicht altijd behouden blijft. De regio staat ervoor bekend, bij het Belgisch publiek, als wandelgebied. Alle nutsvoorzieningen zijn voorzien (zoals gas, water, elektriciteit -> veronderstel ik), echter is er geen bouwverplichting.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x