Alleenstaande dertiger


Ik ben vooralsnog een “happy single”, loon- en weddetrekkende IT-er en reis veel voor m’n werkgever.  Ik ben niet honkvast en heb dan ook nog nooit totnogtoe de drang gehad om me te settelen en me een eigen huis te kopen. Wel had ik een dikke spaarpot opgebouwd, die maar stond weg te kwijnen op de verlieslatende spaarrekening. Komt erbij dat ik huiver van de voorstellen die ik van tal van banken had gekregen om risicovol te gaan beleggen.

 Via de media kwam ik in contact met Rendimmo en hun concept interesseerde me. Ik dacht :”vroeger bracht ik m’n geld naar de bank om het hen toe te vertrouwen mijn geld meer op te laten brengen, nu is de tijd aangebroken om bij de bank geld te gaan lenen aan uiterst lage tarieven in plaats van hen nog geld toe te stoppen.” En zo geschiedde… M’n eigen Belgische bank was wel te vinden voor het concept, maar ik kon hen niet de waarborgen verschaffen om mijn krediet toegestaan te krijgen… wel een uitstekend loon maar geen eigen huis, dus geen sprake van overwaarde…  mijn groepsverzekering kon ik ook nog niet aanspreken wegens nog niet voldoende gespijsd etc… 

Rendimmo heeft me toen voorgesteld om via een Duits kredietmakelaar mijn kredietdossier bij een Duitse bank in orde te brengen en dat is zonder probleem perfect verlopen.
Investeer alvanaf €100.000

Profiteer van goedkoop bankkrediet

Geniet van rendement
> 5%

Creëer jouw financiële vrijheidTestimonials

Alleenstaande dertiger
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x