Wat mag u verwachten indien u een pand aankoopt via Rendimmo?

Wat mag u verwachten indien u een pand aankoopt via Rendimmo?

Zekerheid

In de woelige economische tijden die we al jaren kennen, gaat u als investeerder op zoek naar interessante alternatieven om in te investeren. U wil uw risico beperken. Rendimmo gaat voor u op zoek naar de meest interessante regio’s en sectoren om vastgoed aan te kopen, twee belangrijke elementen waarbij er ruimte is voor potentiële meerwaarde met focus op de lange termijn.

 

Rendement

Door het beheer van uw vastgoed toe te vertrouwen aan een “Verwaltungsbüro” of een “Gestionnaire” kan u een vast en gegarandeerd huurrendement bereiken tussen de 4,0% en 6,2% per jaar op de projecten die Rendimmo vandaag in portefeuille opgenomen heeft.

 

Ontzorging

Het Duits woningvastgoed dat Rendimmo aanbiedt, is een selectie van panden dat werd aangekocht uit bankportefeuilles. Ze worden volledig gerenoveerd door een erkend en gerenommeerd bouwbedrijf alvorens ze aan investeerders te koop aangeboden worden. Tijdens en na het aankoopproces wordt u bijgestaan door een team van experts dat u helpt bij de selectie, de aankoop en de financiering van uw appartement(en), maar ook bij de verhuur, het beheer en het onderhoud van uw vastgoed. Tenslotte kan u ook beroep doen op een lokale boekhouder bij de aangifte van uw belastingen en de fiscale optimalisatie ervan.

Het Frans (recreatie)vastgoed dat Rendimmo aanbiedt, beslaat een brede waaier aan bungalows, chalets, appartementen of hotelkamers gespreid over de meest aantrekkelijke Franse toeristische regio’s. Gemeubeld verhuur via professionele “gestionnaires” die ook instaan voor het dagelijks beheer en de volledige uitbating ontneemt u alle mogelijke eigenaars kopzorgen.

 

Aanspreekpunt in uw eigen taal

Rendimmo bestaat uit een team van experts dat vlot meertalig is. Zo werken we in Duitsland samen met een notaris die in België heeft gestudeerd. We voorzien ook de nodige vertalingen en toelichting bij commerciële, financiële en juridische documenten.

Een afspraak maken? Ga naar onze contactpagina .