Vastgoed als ‘passieve’ belegging – ons vak als vastgoedcoach

Vastgoed als ‘passieve’ belegging – ons vak als vastgoedcoach

Bij de aankoop van een appartement of een huis als investering komt er vaak heel wat bij kijken. De verhuurder moet inspanningen doen om een ‘correcte’ huurder te vinden, om in geval van vertrek van een oude huurder een nieuwe te vinden, enz. Traditioneel ‘verhuur’ vastgoed staat garant voor heel wat kopzorgen voor de eigenaar. Wilt u dat eigenlijk wel? Is deze vastgoedbelegging voor u geschikt?

Rendimmo’s vastgoedconcept wil hier een gepast antwoord geven en ziet de investering als een ‘passieve’ belegging, zoals het sparen op een spaarboekje of in diverse financiële producten dit kan zijn. Rendimmo werkt uitsluitend met partners samen, in binnen- en buitenland, die u garanties bieden voor een Zorgeloos beheer van uw eigendom.

Dit betekent:

  • We gaan voor u op zoek en selecteren enkel nieuwbouw (meestal in kader van een verkoop op plan) of recent gerenoveerde panden.
  • Bij aankoop is uw pand reeds verhuurd en dit betekent een onmiddellijk rendement op uw investering
  • Alle klusjes waarmee huurders zouden kunnen geconfronteerd worden, zijn opgelost vooraleer u het weet.
  • U legt het beheer van de panden in handen van professionelen in hun eigen land, Saad Immobilien in Duitsland en Cerenicimo ( partner van Consultim Finance, France) in Frankrijk.
  • Wil u uw vastgoed verkopen, ook dan is er een gespecialiseerde dienst die dit voor u organiseert. Bekijk bv. www.lb2s.fr voor Frankrijk.
  • U wordt ook volledig ontzorgd van huuradministratie. Rendimmo waakt voor u over het beheer

‘Rendimmo kiest voor ‘beschermde en verzekerde huurinkomsten’

Al te vaak horen we de klaagzang van vastgoedeigenaars in België over de huidige huurdersproblematiek.

Wie kan ik nog vertrouwen? Heb ik een huurder voor een lange termijn gevonden, of verlaat hij of zij weer snel ons pand? Zal hij correct zijn huur kunnen betalen?

De partners van Rendimmo stellen u huurcontracten voor op lange termijn, waarbij de hoofdhuurder bij de investeerder voldoende bekend is: in Duitsland is dit Saad immobilien zelf en in Frankrijk, de uitbatingsvennootschap van de toeristische residentie waarin u gekocht hebt.

Saad immobilien zoekt zelf zijn onderhuurders. Hij sluit hierbij een extra verzekering af tegen wanbetaling of huurschade van de onderhuurders.

De toeristische uitbaters, zoals Odalys, Goelia, Nemea, Hotels du Soleil, …waarmee samengewerkt wordt, staan zelf in voor het onderverhuren van uw appartement.

Zij gaan met de investeerders/eigenaars een verbintenis aan voor minstens 9 tot maximaal 12 jaar om een vaste maandelijkse huur te betalen zonder dat de investeerder afhankelijk is van de leegstand of bezettingsgraad. Uw maandelijkse, geïndexeerde huur is gegarandeerd!

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met ons via info@rendimmo.be of ga naar onze contactpagina

Aantrekkelijke huurinkomsten en potentiele meerwaarde bij herverkoop

  • Bruto huurrendementen : DL 5,5% -6% – FR 4 – 5% – U.K. 10%
  • Hefboom op uw rendement via bancair krediet in binnen- of buitenland
  • Financieel en fiscaal interessante landen om er in vastgoed te investeren