Investeringsgronden koop je via Rendimmo

Investeringsgronden koop je via Rendimmo

Wil je een investering doen die je later geld zal opbrengen?

Dan is een bouwgrond mogelijk de perfecte investering voor jou en je gezin.

In Vlaanderen hebben de prijzen van (bouw)gronden een gigantische stijging gekend de laatste decennia. Voor velen is het onbetaalbaar geworden. Een grond kopen en er de woning van je dromen op bouwen, is vaak onhaalbaar.

Een huis verhuren, zelf bouwen en verhuren als opbrengstpand, kan interessant zijn, maar in vele gevallen zal je toch “bedrogen” uitkomen.

Een directe investering in, op vandaag, goedkopere gronden is gebleken in het verleden een goede investering te zijn, uiteraard zeggen rendementen uit het verleden niets over het toekomstig winstpotentieel, of zo mogen we toch niet rekenen, maar het is wel een goede indicator dat er effectief winsten te vergaren zijn mits de juiste keuze en begeleiding bij aankoop en wederverkoop.

Wij kiezen ervoor om gronden te zoeken met meerwaarde potentieel. Deze vinden we niet zo ver van Vlaanderen, in de Ardennen kan je mits goed op de hoogte te zijn nog een goede aankoop doen.

 

Wil je investeren in gronden die gelegen zijn op toplocaties in de Ardennen?

Neem een kijkje op de gronden die wij in portefeuille hebben genomen via deze link.

Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen en wij zullen alles stap voor stap toelichten en je begeleiden bij je aankoop als je hiervoor zou kiezen. Met Rendimmo aan je zijde, sta je er nooit alleen voor.