Kies voor Rendimmo als u wil investeren

Kies voor Rendimmo als u wil investeren

Maak een afspraak met een van onze adviseurs indien u geïnteresseerd bent in het aankopen van investeringsvastgoed. Wij hebben een BIV erkend vastgoedbemiddelaar in iedere provincie die makkelijk tot bij u thuis of op kantoor kan komen indien u dat wenst. Deze dienst is volledig gratis en zal u inzicht geven in uw investeringsmogelijkheden en uw vastgoedinvesteringsprofiel. Uiteraard is Rendimmo BVBA ook erkend door het BIV.

Wij werken ook samen met verschillende andere erkende BIV vastgoedmakelaars die gebruik maken van onze diensten om hun klanten te begeleiden. We bouwden onze expertise op en delen deze ook met uw (vaste) vastgoedmakelaar. Wij nodigen hen graag uit om samen met u onze projecten te bespreken, analyseren en bezoeken.

Wil u op kantoor afspreken van een van onze makelaars, neem dan even contact en ontvang een lijst van onze samenwerkingspartners.

Rendimmo is aangesloten bij verschillende het kennis- en expertisenetwerken. Zo is het mogelijk om voor ieder investeringsproject de beste oplossing uit te uitwerken. Dit zowel fiscaal, juridisch als financieel. Opvolging na aankoop wordt zeker en vast geboden en is ons stokpaardje. Bij ons bent u levenslang klant.