Investeren zonder zorgen in onroerend goed in Frankrijk, De Camargue.

Investeren zonder zorgen in onroerend goed in Frankrijk, De Camargue.

De Camargue is een moerasgebied in de Zuid-Franse Rhônedelta (département Bouches-du-Rhône). Het ligt aan de Middellandse Zee en beslaat de hele delta. Toeristisch gezien is het gebied vooral bekend vanwege de in het wild levende grijswitte Camargue paarden, de zwarte stieren, en de roze flamingo’s. Het is een vlak en zeer waterrijk gebied met veel meren en lagunes, moeras- en grasland, duin- en bosgebieden. De streek is tevens belangrijk voor de winning van zout, de rijstteelt en de wijnbouw.

In 1970 verkreeg het gebied de status van regionaal natuurpark. De Grande Camargue is 750 km² groot. Het wordt ook wel beschreven als een eiland, omdat het van het vasteland is gescheiden door de twee vertakkingen van de Rhône die vanuit Arles naar de zee lopen. De oostelijke vertakking (Grand Rhône) mondt uit in de zee bij Salin-de-Giraud en de westelijke vertakking (Petit Rhône) bij Saintes-Maries-de-la-Mer. Deze twee plaatsjes zijn de enige nederzettingen in de Grande Camargue, met in totaal 7.436 (2003) inwoners. De Petite (kleine) Camargue, ofwel Camargue Gardoise, ligt ten westen van de Petit Rhône.

Het onroerend goed-project Fleur de Selin Aigues-Mortes is als vastgoedinvestering bijzonder aantrekkelijk. De nieuwbouwprijzen hiervan zijn namelijk veel lager dan vele gelijkaardige oudere gebouwen die je in deze streek kan vinden. Ideaal voor investeerders die op zoek zijn naar een vast en zeker rendement.

Huizen vanaf 112.600 euro exclusief BTW en andere aankoopkosten

Een huuropbrengst van 4,8% bruto.

 


 

 


KLIK HIER om naar het project te gaan.