Ga mee met ons op ontdekking

Ga mee met ons op ontdekking

U heeft interesse om te investeren en vastgoed aan te kopen in Duitsland?

Op zeer regelmatige basis, veelal wekelijks, gaan wij met onze klanten samen de projecten gaan bekijken in Duitsland.

We spreken elkaar eerst in België om na te gaan of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en kijken we na of we u alvast enkele projecten kunnen voorstellen. Heeft u een specifieke of bepaalde wens die wij op heden niet in portefeuille hebben, dan zet u ons aan het werk en zoeken wij voor u de investering die u verlangt.

Daarna gaan we op inspectietrip naar enkele panden die we op voorhand hebben geselecteerd en reeds besproken.

 

Het dagprogramma is eenvoudig:

We spreken af of we samen naar Duitsland rijden of u liever zelf de wagen neemt (veel klanten maken er een weekendje weg van als koppel).

Ter plaatse zal u de projecten leren kennen en kunnen spreken met de beheerders, projectontwikkelaar, aannemer,…

Een bezoek aan de notaris, heeft in België gestudeerd, waarmee we samenwerken in Duitsland is ook mogelijk mits tijdige reservatie.

Daarna ontvangt u alle noodzakelijke documenten indien u wenst over te gaan tot de aankoop van investeringspanden.

 

Neem uiteraard de tijd om deze investering verder in detail te bespreken en de juiste financiële oplossingen eraan te koppelen zodat u met een hefboom/krediet een mooi rendement krijgt op uw eigen investering. Wij werken samen met kredietmakelaars in binnen- en buitenland en kunnen u doorverwijzen naar financiële experten die ervaring hebben met dergelijke investeringsprojecten. Deze kunnen op hun beurt samenwerken met uw huisbankier indien u dat zou wensen.

Deze inspectietrip is volledig gratis en u krijgt achteraf ook geen factuur zoals dat bij andere buyers’ agents mogelijk wel het geval is.

Wij gaan iedere week één keer naar Duitsland met onze klanten. Neem contact op om vandaag nog een afspraak te maken.