De Tour de France voor Investeringsvastgoed

De Tour de France voor Investeringsvastgoed

 

Op 24/07/2017 gaat de “Rendimmo – Tour de France Des Investissements” van start. Deze 19-daagse verkenningstocht doorheen Frankrijk, vertrekt in Chamonix en heeft aankomst in Parijs bij Eurodisney op vrijdag 11/08/2017. De virtuele Tour is uniek in zijn soort. Negentien verschillende projecten zullen u gepresenteerd worden. Iedere dag maken we de rit van het ene project naar het volgende. Na 19 dagen heeft u het volledige parcours afgelegd en bent u op de hoogte van de beste investeringsmogelijkheden die de Franse vastgoedmarkt te bieden heeft.

Volg ons op Facebook en volg de campagne iedere dag vanaf 24/07/2017

 


 

HET PROGRAMMA

 

Dag 1: Tijdrit in CHAMONIX

Dag 2: Chamonix – MEGEVE

Dag 3: Megève – LA CLUSAZ

Dag 4: La Clusaz – VAL THORENS

Dag 5: Val Thorens– COURCHEVEL

Dag 6: Klimtijdrit in PRA LOUP

Dag 7: Pra loup – ISOLA 2000

Dag 8: Isola 2000 – BORMES LES MIMOSAS

Dag 9: Bormes Les Mimosas – SAINT MANDRIER SUR MER

Dag 10: Saint-Mandrier-sur-Mer – ARLES

Dag 11: Arles – AIGUES MORTES

Dag 12: Aigues Mortes – GRUISSAN

Dag 13: Gruissan – AX LES TERMES

Dag 14: Ax Les Termes – SAINT LARY SOULAN

Dag 15: Saint lary Soulan – ILE DE RE

Dag 16: Ile de Ré – SAINT JEAN DES MONTS

Dag 17: Saint Jean des Monts – GUIDEL

Dag 18: Guidel – DANESTAL

Dag 19: Danestal – PARIJS – (Golf Disneyland)

 


 

DE VERTREK- EN AANKOMSTPUNTEN IN KAART GEBRACHT

 

 


 

PROJECTEN op de  TOUR DE FRANCE DES INVESTISSEMENTS

 

Dag 1: CHAMONIX- ISATIS

Het investeringsproject, Isatis, is gelegen in Chamonix – Mont Blanc: het behoort tot de top 10 van de meest populaire skistations ter wereld. Dit station, de bakermat van het alpinisme, trekt een internationaal publiek aan (2,5 miljoen bezoekers per jaar). Het station is dynamisch doorheen het jaar en trekt tal van toeristen, zowel in de winter als in de zomer. Isatis kent vele troeven. Het bevindt zich in het hart van de woonwijk Les Tine. Op minder dan 10 minuten sta je met de pendelbus of met een kleine bergtrein in het midden van het station en op 500 meter van de golf van Chamonix. De woningen zijn perfect geïntegreerd in hun onmiddellijke omgeving. De huisjes geven een chaletgevoel, dankzij de architectuur met 2 niveaus. De grote appartementen met open ruimten hebben ruime balkons om de bewoners een uitzonderlijk uitzicht te bieden op de besneeuwde bergtoppen.

 

Project: ISATIS

Bekijk de video.

Bekijk de brochure.

Bekijk de brochure van de beheerder.

Ga naar het project op de website van Rendimmo.

Ga naar het project op de website van Cerenicimo.

 


 

Dag 2: MEGEVE – LES CHALETS DES PISTES

Les Chalets des Pistes”, is een skioord in Combloux / Megève, de parel van de Alpen. Combloux ligt op slechts 4 km van Megève, in een zeer beschermde omgeving, tegenover de Mont Blanc. Het is een dorpje met een intieme charme waar houten en rotsstenen chalets zich mengen tussen de traditionele boerderijtjes. Een dynamisch station waar zowel in de winter als in de zomer een waaier aan activiteiten wordt geboden. Er is een directe toegang tot het domein “Les Portes du Mont Blanc” (100 km), dat zelf verbonden is aan het domein “Evasion Mont Blanc” (445 km)

 

Project: LES CHALETS DES PISTES

Bekijk de video.

Bekijk de brochure.

Bekijk de 360 graden voorstelling.

Bekijk de voorstelling van de beheerder.

Ga naar het project op de website van Rendimmo.

Ga naar het project op de website van Cerenicimo.

 


 

Dag 3: LA CLUSAZ – MENI ALDE II

Met 900 000 toeristen per jaar, is La Clusaz één van de voornaamste Franse en wereldwijde skibestemmingen met haar 220 km pistes en 80 skiliften. Uitgestrekt over 5 Alpentoppen, gelegen tussen 1 000 en 2 600 meter hoogte, geniet deze bestemming van een uitzonderlijke sneeuw en is het mogelijk te profiteren van de geneugten van het glijden van midden december tot einde april. La Clusaz is gelegen in het hartje van de driehoek Annecy, Genève en Megève en makkelijk bereikbaar. Mendi Alde II kent vele troeven. Op slechts 5 minuten stappen van het centrum van het station La Clusaz en onmiddellijke toegang tot de skipistes. Zeer gunstige investeringsvoorwaarden met een beheer door één van de belangrijkste spelers op de markt. Met een prijs per m² die lager ligt dan deze die wordt toegepast voor gelijkaardige, maar oudere gebouwen, en waarvoor op de nieuwbouwmarkt geen concurrentie bestaat, biedt deze investering een groot potentieel qua meerwaarde, dit wordt versterkt door haar ligging. Dit project voldoet aan de strikte specificaties van Cerenicimo, de Franse leider in investeringsvastgoed, reeds 20 jaar aanwezig in dit segment.

 

Project: MENI ALDE II

Bekijk de video.

Bekijk de brochure.

Download de brochure van de beheerder.

Ga naar het project op de website van Rendimmo.

Ga naar het project op de website van Cerenicimo.

 


 

Dag 4: VAL THORENS – LES OLYMPIADES

 

Project: LES OLYMPIADES – LOT N° A108

Geselecteerd door: LB2S – filiale du Groupe Consultim Finance

Beheer/ Uitbater: Sundio Group ( sunweb, bizztravel,skikot,…)

Land: Frankrijk – Deelstaat / Regio / Departement: Haute-Savoie

Stad of plaats: Saint-Martin de Belleville – Val Thorens

Postcode: 73440

Adres: Lieu-dit Le Perclet Val Thorens

Aantal panden beschikbaar: 1

Status: wederverkoop via LB2S

Bouwjaar: 1987

Type: Studio cabine

Gemeubileerd: ja

 


 

Dag 5: COURCHEVEL – L’ECRIN BLANC

Omgeven door een natuurlijke setting, bevindt l’Ecrin Blanc zich op de route naar Courchevel 1850. Het domein zal in directe verbinding staan met het skigebied door een nieuwe skilift die uitkomt op enkele meters van de piste “Grande Combes”. Het resort omvat een hotel en een vakantieverblijf, dewelke een uniek gebouw vormen, ter optimalisering van de lichtinval.  Wie verblijft op het vakantiedomein kan geniet van hotelservices: restaurant met terras, bar, fitnesszaal, polyvalente zaal, wintertuin… maar ook een privétoegang tot Aquamotion, het grootste waterpark van Europa dat in de bergen gelegen is.

 

Project: L’ECRIN BLANC

Bekijk de video.

Bekijk de brochure.

Bekijk de maquette in 3d.

Bekijk de 360 graden voorstelling.

Ga naar het project op de website van Rendimmo.

Ga naar het project op de website van Cerenicimo.

 


 

Dag 6: PRA LOUP – LE VILLAGE PRAROUSTAN

Het investeringsproject Le Village de Prarousan, is gelegen in Pra loup, in het hartje van de Alpes-de-Haute-Provence. Dit charmante station opent op ‘l’Espace Lumière’, het grootste skigebied van de zuidelijke Alpen, gekend voor hun vele zonneschijn. Le Village de Praroustan biedt vele troeven.  Een toplocatie in een residentieel gebied bestaande uit charmante chalets. Een harmonieuze constructie van 3 gebouwen met respect voor hun onmiddelijke omgeving, op 700 m van de gondel die de toeristen naar het skigebied brengt en enkele zeer aantrekkelijke faciliteiten : binnenzwembad, spa, hammam, sauna… en een locatie met een adembenemend uitzicht, voldoet het verblijf aan de verwachtingen van de lokale bevolking. Ideaal voor vastgoedinvesteerders die belang hechten aan een aantrekkelijk rendement.

 

Project: LE VILLAGE PRAROUSTAN

Bekijk de video.

Download de brochure.

Bekijk de brochure van de beheerder.

Ga naar het project op de website van Rendimmo.

Ga naar het project op de website van Cerenicimo.

 


 

Dag 7: ISOLA 2000 – LE PAS DU LOUP

Hôtel Le Pas du Loup – Isola 2000. Het investeringsproject, Hôtel Le Pas du Loup, bevindt zich in een uitzonderlijk skigebied. Het station telt 120 kilometer pistes, op een hoogte van 1800 tot 2610 meter. Er zijn 22 skiliften in het hart van het Nationaal Park van Mercantour. Isola 2000 ligt slechts op 4 kilometer van de Frans-Italiaanse grens en op 1,5 uur van de Côte d’Azur. Op een hoogte van 2000 meter, ligt hotel Le Pas de Loup op wandelafstand van de pistes en de skiliften. 112 kamers met slaapgelegenheid voor 2 tot 6 personen zijn verdeeld over 8 verdiepingen dewelke toegankelijk zijn via een lift. Het gerenoveerde 4-sterrenetablissement wordt reeds uitgebaat, hetgeen een synoniem is voor onmiddellijke inkomsten. Onderzoek naar vastgoed heeft uitgewezen dat de gemiddelde prijs ver onder de prijs van gelijkaardige, maar verouderde hotels ligt. Dit hotel heeft duidelijk voordelen ten opzichte van de markt.

 

Project: LE PAS DU LOUP

Bekijk de video.

Download de brochure.

Download de brochure van de beheerder.

Meer informatie over de ligging en de omgeving.

Ga naar het project op de website van Rendimmo.

Ga naar het project op de website van Cerenicimo.

 


 

Dag 8: BORMES LES MIMOSAS – LES JARDIN DU LODERI

 

Project: LES JARDIN DU LODERI

Een unieke investeringsopportuniteit. Dit project valt niet onder wat we bij Rendimmo omschrijven als investeringsvastgoed. Dit is een tweedeverblijf, dat u uiteraard ook kan (laten) verhuren.

Meer informatie ontvangt u op de dag van het project.

 


 

Dag 9: SAINT MANDRIER SUR MER – LE CAP AZUR

Het investeringsproject, Le Cap Azur, is gelegen in Saint-Mandrier, in het hartje van de Var, in de wijk Pin Rolland. Saint-Mandrier is een vredig stadje dat werd gebouwd rond haar haven, en is er in geslaagd haar patrimonium en dorpsgeest te bewaren. Het woongebied is ideaal gelegen aan de kust, tussen het bos en het strand Saint-Asile. Dit kleine stukje paradijs biedt de mogelijkheid tot een authentieke en aangename levensstijl. Le Cap Azur heeft vele troeven. De bewoners kunnen genieten van een restaurant op het strand en een duikcentrum vlakbij het hotel. Het woongebied beschikt over diensten en faciliteiten van hoogstaande kwaliteit : binnen- en buitenzwembad, sauna, jacuzzi, massageruimten, een sport- en recreatiezaal. De woningen zijn comfortabel en warm ingericht. Gelegen op een zeldzame en gewaardeerde locatie, in een gebied waar weinig bouwvergunningen worden uitgereikt, biedt deze investering een uitstekend potentieel voor het creëren van een meerwaarde voor uw patrimonium.

 

Project: LE CAP AZUR

Bekijk de brochure.

Bekijk de video.

Bekijk de brochure van de beheerder.

Ga naar het project op de website van Rendimmo.

Ga naar het project op de website van Cerenicimo.

 


 

Dag 10: ARLES – LES GARDIANS

Het project Résidence Les Gardians bevindt zich in het hart van de Camargue op een unieke locatie in Europa (een UNESCO-biossfeerreservaat en regionaal natuurpark) aan de rand van het Middellandse-Zeegebied. Jaarlijks bezoeken 5,5 miljoen toeristen Arles, een stad waar kunst en geschiedenis mekaar ontmoeten dewelke ook geklasseerd is door UNESCO en op de Werelderfgoedlijst staat. De stichting LUMA (opening voorzien voor 2018) is een project dat voorspelt van Arles een “Bilbao à la française” te maken: het wereldcentrum van de hedendaagse kunst. Dit Camarguaise domein zal zeker de gezinnen verleiden die op zoek zijn naar rust en activiteiten.

 

Project: LES GARDIANS

Bekijk de video.

Download de brochure.

Bekijk de brochure van de beheerder.

Bekijk de 3D voorstelling.

Ga naar het project op de website van Rendimmo.

Ga naar het project op de website van Cerenicimo.

 


 

Dag 11: AIGUES MORTES – FLEUR DE SEL

Het investeringsproject, Fleur de Sel, ligt op 5 minuten wandelafstand van de wallen van aigues-Mortes en op 7 km van het strand en Grau-du-Roi, in het hartje van de Camargue, halfweg tussen Montpellier en Nîmes. Een dorp met camarguaise tradities biedt tal van animaties doorheen het jaar. Het heeft ook een breed scala aan activiteiten voor alle seizoenen : watersport, lekker luieren, historische bezoeken…

Fleur de Sel, 65 duplexwoningen met mediterannese charme heeft tal van troeven. Omwille van haar locatie – dicht bij het stadscentrum en de stranden – en haar competitieve prijs dewelke onder het gemiddelde van de lokale markt (nieuwbouw en bestaand vastgoed), biedt deze investering een uitstekend potentieel voor de valorisatie van uw vastgoed. De verblijfsmogelijkheden zijn er eerder beperkt, slechts 1 uitgebaat toeristisch verblijf. Odalys baat in de omgeving van dit nieuwe project al een residentie uit : Le mas des Flamants. De bezettingsgraad in hoogseizoen bedraagt er 93%. Een ideale investering voor vastgoedinvesteerders die houden van een zeker en aantrekkelijk rendement.

 

Project: FLEUR DE SEL

Bekijk de video van het project.

Download de brochure.

Bekijk de 360 graden voorstelling.

Ga naar het project op de website van Rendimmo.

Ga naar het project op de website van Cerenicimo.

 


 

Dag 12: GRUISSAN – LES AYGUADES

Meer informatie ontvangt u op de dag van het project.

Project: LES AYGUADES

Bekijk de video.

Download de brochure.

De brochure van de beheerder inkijken.

Ga naar het project op de website van Rendimmo.

Ga naar het project op de website van Cerenicimo.

 


 

Dag 13: AX LES TERMES – LES BALCONS D’AX

Meer informatie ontvangt u op de dag van het project.

Project: les Balcons d’Ax

Bekijk de video.

Download de brochure.

De brochure van de beheerder inkijken.

Ga naar het project op de website van Rendimmo.

Ga naar het project op de website van Cerenicimo.

 


 

Dag 14: SAINT LARY SOULAN – LE SOLEIL D’AZURE

Meer informatie ontvangt u op de dag van het project.

Project: Le Soleil d’Aure

Bekijk de video.

Download de brochure.

De brochure van de beheerder inkijken.

Ga naar het project op de website van Rendimmo.

Ga naar het project op de website van Cerenicimo.

 


 

Dag 15: ILE DE RE – LE REVE D’ILE

“Rêve de L’Île” is gelegen op 3 km van La Rochelle en bereikbaar via een brug die verbonden is met het vasteland. In de omgeving vind je een variatie aan prachtige landschappen: platteland, bos, moeras en kust waar men zowel historische overblijfselen als opmerkelijke monumenten kan terugvinden. Een eiland dat gewaardeerd wordt omwille van haar charme en lange, zonovergoten stranden. De bevolking vertienvoudigd er in de zomerperiode dankzij de vele activiteiten op het land en op het water.

Project: LE REVE D’ILE

Bekijk de video.

Download de brochure.

Bekijk de omgeving in 360 graden.

Download de brochure van de beheerder.

Ga naar het project op de website van Rendimmo.

Ga naar het project op de website van Cerenicimo.

 


 

Dag 16: SAINT JEAN DES MONTS – LES GRANDES ESPACES

 

Project: LES GRANDES ESPACES

Bekijk de video.

Download de brochure.

De brochure van de beheerder inkijken.

Ga naar het project op de website van Rendimmo.

Ga naar het project op de website van Cerenicimo.

 


 

Dag 17: GUIDEL

Slechts 1 pand beschikbaar.

 

Project: LES PORTES DE L’OCEAN


 

Dag 18: DANESTAL – LE HAMEAU DU GARDEN CLUB

 

Project: LE HAMEAU DU GARDEN CLUB

Bekijk de video.

Download de brochure.

De brochure van de beheerder inkijken.

Ga naar het project op de website van Rendimmo.

Ga naar het project op de website van Cerenicimo.

 


 

Dag 19: PARIJS  – LE DOMAINE DU GOLF

Le Domaine du Golf – Marne-La-Vallée. Het investeringsproject, Le Domaine du Golf, profiteert van een erg gunstige ligging. Aan de poort van Parijs en slechts op 10 minuten van het park Disneyland Parijs, de belangrijkste toeristische bestemming van Europa, met 14,8 miljoen bezoekers in 2015. In de stad van Bailly-Romain villiers, in het hart van de Golf van Disneyland, het grootste golfparcours van alle domeinen van Disney. Een project met 186 appartementen, 4 sterren, ontworpen door Pierre Diener, gerenommeerd architect, specialist in de toeristische architectuur Het project beantwoordt aan de strikte kenmerken van Disneyland. Het domein en zijn grootse groene ruimten (1500 m²) breiden met elegantie het golfgebied uit. De 186 logementen werden zeer warm ingericht. Een project voor de investeerder die zoekt naar een investering met zekerheid.

 

Project: LE DOMAINE DU GOLF

Bekijk de video.

Download de brochure.

Bekijk de 360 graden voorstelling.

Bekijk de brochure van de beheerder.

Ga naar het project op de website van Rendimmo.

Ga naar het project op de website van Cerenicimo.

  

VOORSTELLING RENDIMMO BVBA

Rendimmo bvba, BIV erkend vastgoed- en aankoopmakelaar, biedt u de mogelijkheid om vastgoed aan te kopen en te investeren in het buitenland en dan met name in Duitsland en Frankrijk. We zoeken interessante opportuniteiten in de markt en bieden deze aan in België, rechtstreeks aan de consument. De panden worden vervolgens verhuurd en beheerd door professionele organisaties die instaan voor een volledige administratieve ontzorging, zodat u kan genieten van uw rendement.

 

 

De meeste vakantieverblijven kosten geld iedere maand, dat is niet het geval bij de projecten die wij aanbieden in Frankrijk. Veel mensen dromen van een eigen woning en een tweede verblijf om vakanties door te brengen met het gezin, maar het geschikte project vinden is moeilijker dan je denkt. In België kan je makkelijk de markt verkennen en alles onder controle houden, maar in het buitenland is dit toch een ander verhaal. Dan doe je best beroep op iemand die expertise heeft in die markt en de lokale gebruiken en wetgeving kent. Vastgoedinvesteerders die op zoek zijn naar een goed rendement met de zekerheid van een goede huurder, die zijn bij ons ook aan het juiste adres. Wij bieden onze investeringsprojecten aan met een service op maat van elke klant zodat je maximaal zonder zorgen kan genieten van elke geïnvesteerde cent.

Onze partners in België, Frankrijk en Duitsland bieden een ongekende service. Samen verzorgen we het aankoop- en begeleidingstraject. Geweldige service bij de zoektocht, de aankoop, onderhoud en de verhuur van het vastgoed. Wij kijken ernaar uit om jou te te mogen begeleiden bij de aankoop van je eerste of volgende investeringsproject.

 

Pieter De Clerck

Zaakvoerder Rendimmo – BIV – Erkend Vastgoedmakelaar – Buyers’ Agent

 


 

HOOFDPARTNER VAN DE TOUR