Dag 5 – COURCHEVEL – L’ECRIN BLANC

Dag 5 – COURCHEVEL – L’ECRIN BLANC

Project: L’ECRIN BLANC

 

HET GROOTSTE SKIGEBIED TER WERELD

Courchevel is als topbestemming het 9e meest bezochte skistation ter wereld. De zoektocht naar excellentie is het begin van haar internationale bekendheid. De vele voorzieningen garanderen al 60 jaar een skicomfort op de beveiligde pistes en een sneeuw van zeer gekende kwaliteit.

Als “Famille Plus Montagne”-gecertificeerd station, biedt Courchevel een groot palet aan activiteiten naar de zin van gezinnen en biedt hen een berg vol plezier. Het station bestaat uit 5 dorpen die makkelijk bereikbaar zijn: Saint Bon, aan de voet van Courchevel op een hoogte van 1100m; Courchevel Le Praz 1300 met haar discrete charme; Courchevel Village voor de jeugdigen van geest; Courchevel Moriond 1650 met haar feestelijk karakter en Courchevel 1850 welk een echt juweeltje is. De inrichting van de 75 logementen werd ontworpen door Studio Chantal Peyrat, waar een pure en authentieke stijl hand in hand gaan, volledig ingericht met de nadruk op comfort, ruimte en het prachtige uitzicht.

 

L’ÉCRIN BLANC**** : EEN UNIEKE ERVARING

Omgeven door een natuurlijke setting, bevindt l’Ecrin Blanc zich op de route naar Courchevel 1850. Het domein zal in directe verbinding staan met het skigebied door een nieuwe skilift die uitkomt op enkele meters van de piste “Grande Combes”. Het resort omvat een hotel en een vakantieverblijf, dewelke een uniek gebouw vormen, ter optimalisering van de lichtinval.  Wie verblijft op het vakantiedomein kan genieten van hotelservices: restaurant met terras, bar, fitnesszaal, polyvalente zaal, wintertuin… maar ook een privétoegang tot Aquamotion, het grootste waterpark van Europa dat in de bergen gelegen is.

 

Analyse van het project 

In het hart van Courchevel, staat « l’Ecrin Blanc »  voor een uitstekende investeringsmogelijkheid door haar unieke ligging en aantrekkelijke prijs (nieuwprijs € 16.625m²). Haar grote troeven zijn haar eigen toegang tot het grootste waterpark van Europa dat in de bergen gelegen is en het feit dat het domein beschikt over de beste mogelijkheden qua ski en après-ski. Het internationaal gerenommeerd station is zeer aantrekkelijk door haar expertise en uitgebreid palet aan activiteiten. Met een beheerder die exploitatie op maat mogelijk maakt, een team met standing dat ter beschikking staat en een directe verbinding met het skigebied, scoort het project uiterst goed wat betreft verhuurbaarheid met een uiterst gunstig fiscaal stelsel voor de investeerder.

 

Waarom investeren in dit project ?

 • Het is gelegen in « les 3 Vallées », het grootste skigebied ter wereld
 • Een 4-sterrenresort.
 • De unieke ervaring zorgt voor een hoge bezettingsgraad
 • Onmiddellijke toegang tot Aquamotion, het grootste waterpark dat gelegen is in de bergen van Europa
 • De nieuwe bezettingsmogelijkheden en de mogelijkheid om ten volle te profiteren van de eigen investering
 • De investeerders genieten van een volledig geïntegreerd management, dankzij de samenwerking met een ervaren professioneel beheerder. PROPERTIMO zal ook het exclusieve aanspreekpunt zijn tussen de investeerders en de huurders voor volgende voornaamste taken:
  • Opmaken van de klantenfacturen verbonden aan de transactie
  • Innen van de huurgelden
  • Verzekeren van de herverdeling van de huurgelden onder de eigenaars
  • Verzamelen van de nodige documenten voor de terugbetaling van de taksen terugbetaald door de huurders
  • Toezien op de correcte uitvoering van de huurovereenkomst

 

 

Meer informatie over dit investeringsproject kan u vinden via onderstaande links.

Bekijk de video.

Bekijk de brochure.

Bekijk de maquette in 3d.

Bekijk de 360 graden voorstelling.

Ga naar het project op de website van Rendimmo.

Ga naar het project op de website van Cerenicimo.