Dag 3 – LA CLUSAZ – MENDI ALDE II

Dag 3 – LA CLUSAZ – MENDI ALDE II

Project: MENDI ALDE II

Met 900 000 toeristen per jaar, is La Clusaz één van de voornaamste Franse en wereldwijde skibestemmingen met haar 220 km pistes en 80 skiliften. Uitgestrekt over 5 Alpentoppen, gelegen tussen 1 000 en 2 600 meter hoogte, geniet deze bestemming van een uitzonderlijke sneeuw en is het mogelijk te profiteren van de geneugten van het glijden van midden december tot einde april. La Clusaz is gelegen in het hartje van de driehoek Annecy, Genève en Megève en makkelijk bereikbaar.

Mendi Alde II kent vele troeven, Het ligt op slechts 5 minuten stappen van het centrum van het station La Clusaz en biedt onmiddellijke toegang tot de skipistes. De investeringvoorwaarden zijn zeer gunstig met een beheer door één van de belangrijkste spelers op de markt. Met een prijs per m² die lager ligt dan deze die wordt toegepast voor gelijkaardige, maar oudere gebouwen, en waarvoor op de nieuwbouwmarkt geen concurrentie bestaat, biedt deze investering een groot potentieel qua meerwaarde, dit wordt versterkt door haar ligging. Dit project voldoet aan de strikte specificaties van Cerenicimo, de Franse leider in investeringsvastgoed, reeds 20 jaar aanwezig in dit segment.

Het aanbod van hotels in het station is weinig uitgebreid.  Dit project staat symbool voor de geleidelijke vergroting van het gamma van dit station dat steeds internationale klanten aantrekt. Een project dat ideaal is voor investeerders die interesse hebben voor een vastgoedinvestering in het hogere segment.

 

Waarom investeren in dit project?

  1. Een prestigieus, vermaard station met vriendschappelijke uitstraling
  2. Een residentie met luxueuze uitstraling
  3. Een rendement van 4%
  4. Mogelijkheid om zelf gebruik te maken van de woning
  5. Gebied dat wordt uitgebaat, onmiddellijke inkomsten
  6. Vanaf 143 600 € netto
  7. Een prijs per m² die lager ligt dan oudere gebouwen

 

Voor meer informatie gaat u naar onderstaande links.

Bekijk de video.

Bekijk de brochure.

Download de brochure van de beheerder.

Ga naar het project op de website van Rendimmo.

Ga naar het project op de website van Cerenicimo.