Dag 2- MEGEVE – LES CHALETS DES PISTES

Dag 2- MEGEVE – LES CHALETS DES PISTES

Project: LES CHALETS DES PISTES

De tweede rit in de Tour de France des Investissements brengt ons van Chamonix naar Megève (Combloux). De finish heeft plaats aan Les Chalets des Pistes.

“Les Chalets des Pistes”, is een skioord in Combloux / Megève, de parel van de Alpen. Combloux ligt op slechts 4 km van Megève, in een zeer beschermde omgeving, tegenover de Mont Blanc. Het is een dorpje met een intieme charme waar houten en rotsstenen chalets zich mengen tussen de traditionele boerderijtjes. Een dynamisch station waar zowel in de winter als in de zomer een waaier aan activiteiten wordt geboden. Er is een directe toegang tot het domein “Les Portes du Mont Blanc” (100 km), dat zelf verbonden is aan het domein “Evasion Mont Blanc” (445 km)

Waarom investeren in dit project?

  • Een unieke situatie, op de hoogtes van Combloux, aan de voet van de pistes
  • De architectuur biedt aan de meeste logementen een prachtig uitzicht op de massieven in de omgeving
  • Een verblijf, omgeven door pistes en door een loopbrug direct verbonden met de mechanische skiliften
  • Een zeer aantrekkelijk rendement

85 logementen verspreid over 5 authentieke en warme chalets

  • De verschillende faciliteiten bestaan uit een salon / bar, binnenzwembad, sauna, hammam en verzorgingscabine
  • Om optimaal van hun investering te profiteren, als een echt optrekje, hebben de investeerders de mogelijkheid om voor het PACK PREMIUM te kiezen (reserveren zonder verplichtingen, de verzekering om te profiteren op van beste tarief op het verblijf en de faciliteiten (zoals de skiliften, skimateriaal, vrijetijdsactiviteiten: een korting van 20% op het beste tarief in zowel het eigen vakantieoord als in de 60 andere Goelia-oorden)

 

De waardering van het vastgoed: Met haar uitgebreide skimogelijkheden en aaneengevlochten pistes, draagt Les Chalets des Pistes met grote fierheid haar naam. In het hartje van het domein Des Portes du Mont Blanc, in het geraffineerd en kleine skistation van Combloux, blijkt deze investeringsmogelijkheid een fantastisch potentieel te bieden voor uw vastgoedportefeuille dankzij de prijzen die lager liggen dan het reeds bestaande lokale vastgoed. Het vakantiedomein is gelegen op een droomlocatie vlakbij de pistes met een adembenemend uitzicht op de omringende massieven. Een lage grondbelasting, typische architectuur waarbij 5 kleine chalets zijn gebruikt, het uitzicht dat optimaal wordt benut… het domein heeft zoveel verschillende troeven.

De waardering van het beheer: In het hart van een dynamisch station, waar zowel in de winter als in zomer veel te beleven valt, bouwt GOELIA in Comboux een tweede project dat kan genieten van een fantastische ligging, met directe toegang tot de pistes van het domein Evasion Mont Blanc.

 

 

Meer informatie kan u terugvinden via onderstaande links.

Bekijk de video.

Bekijk de brochure.

Bekijk de 360 graden voorstelling.

Bekijk de voorstelling van de beheerder.

Ga naar het project op de website van Rendimmo.

Ga naar het project op de website van Cerenicimo.