Dag 10 – ARLES – LES GARDIANS

Dag 10 – ARLES – LES GARDIANS

Project: LES GARDIANS

Het project Résidence Les Gardians bevindt zich in het hart van de Camargue op een unieke locatie in Europa (een UNESCO-biossfeerreservaat en regionaal natuurpark) aan de rand van het Middellandse-Zeegebied. Jaarlijks bezoeken 5,5 miljoen toeristen Arles, een stad waar kunst en geschiedenis mekaar ontmoeten dewelke ook geklasseerd is door UNESCO en op de Werelderfgoedlijst staat. De stichting LUMA (opening voorzien voor 2018) is een project dat voorspelt van Arles een “Bilbao à la française” te maken: het wereldcentrum van de hedendaagse kunst. Dit Camarguaise domein zal zeker de gezinnen verleiden die op zoek zijn naar rust en activiteiten.

In een echt vakantiedorp op mensenmaat, biedt dit domein een groot aantal voorzieningen: verscheidene zwembaden, golfterreinen (6 holes), 16 tennisbanen, een meer (2,5ha), een multisportterrein, centrum voor paardensport, fitnesszaal, spa (hammam, sauna), restaurants, bars, discotheek, evenementenzaal, seminarieruimtes (20 zalen met in het geheel een capaciteit voor 1000 personen), expositieruimte… De locatie is eveneens de derde belangrijkste Franse bestemming in termen van onthaal- en accommodatiecapaciteit en ontvangt jaarlijks gerenommeerde bedrijven zoals La Poste, EDF, Eiffage, Vinci, AXA, BNP Paribas…

Het cliënteel komt er het hele jaar door: zowel in de zomer als in de winter. Het project beschikt over 111 logementen, gaande van 2 tot 6 slaapplaatsen en een privé-zwembad. Elke appartement heeft een eigen terras.

 

Productanalyse

In het hart van de Camargue, geniet résidentie Les Gardians van een geprivilegieerde en beschermde omgeving. Met een prijs die volledig coherent is aan de lokale vastgoedmarkt, biedt deze opportuniteit een interessant patrimoniaal potentieel op termijn. Met een prijs per m² gesitueerd in de lage prijsvork van de lokale vastgoedmarkt, is dit een uitstekende investering om een uitzonderlijk brutorendement te behalen van 5%.

 

Waarom investeren in dit project?

 • Een 4-sterrenresidentie die geniet van een dubbel voordeel, zijnde recreatie (grote voorziening qua infrastructuur) en zaken (3e grootste onthaal- en logiescapaciteit van Frankrijk)
 • Een uitzonderlijk brutorendement van 5,3 %
 • Aantrekkelijke prijzen, vanaf € 56.900 exclusief aankoop- en financieringskosten.
 • Een exclusief beheer door LB2S. LB2S zal het exclusieve aanspreekpunt zijn tussen de investeerders en de huurders voor volgende voornaamste taken:
  • Opmaken van de klantenfacturen verbonden aan de transactie
  • Innen van de huurgelden
  • Verzekeren van de herverdeling van de huurgelden onder de eigenaars
  • Verzamelen van de nodige documenten voor de terugbetaling van de taksen terugbetaald door de huurders
  • Toezien op de correcte uitvoering van de huurovereenkomst

 

Meer informatie over die investeringsproject kan u terugvinden via onderstaande links.

Bekijk de video.

Download de brochure.

Bekijk de brochure van de beheerder.

Bekijk de 3D voorstelling.

Ga naar het project op de website van Rendimmo.

Ga naar het project op de website van Cerenicimo.