Dag 1 – CHAMONIX- ISATIS

Dag 1 – CHAMONIX- ISATIS

Project: ISATIS

Het investeringsproject, Isatis, is gelegen in Chamonix – Mont Blanc: het behoort tot de top 10 van de meest populaire skistations ter wereld. Dit station, de bakermat van het alpinisme, trekt een internationaal publiek aan (2,5 miljoen bezoekers per jaar).

Het station is dynamisch doorheen het jaar en trekt tal van toeristen, zowel in de winter als in de zomer. Isatis kent vele troeven. Het bevindt zich in het hart van de woonwijk Les Tine. Op minder dan 10 minuten sta je met de pendelbus of met een kleine bergtrein in het midden van het station en op 500 meter van de golf van Chamonix. De woningen zijn perfect geïntegreerd in hun onmiddellijke omgeving. De huisjes geven een chaletgevoel, dankzij de architectuur met 2 niveaus. De grote appartementen met open ruimten hebben ruime balkons om de bewoners een uitzonderlijk uitzicht te bieden op de besneeuwde bergtoppen.

Met een nettoprijs die, vergeleken met oudere, gelijkaardige panden, 24% lager ligt per m², biedt deze opportuniteit een uitstekende potentiële waarde, versterkt door haar locatie in het hart van de populaire woonwijk. Ideaal dus voor investeerders die graag in het hogere segment investeren. Een unieke kans.

 

Waarom investeren in dit project?

  1. Een prestigieuze A++ locatie in Chamonix
  2. Aan de voet van de legendarische Mont Blanc
  3. Een project met grote luxe
  4. Perfect geïntegreerd in de prachtige natuurlijke omgeving
  5. Een zeer competitieve prijszetting
  6. Een aantrekkelijk huurrendement
  7. Een exclusief vermogensbeheer biedt de nodige rust: LB2S

 

Meer informatie kan u vinden door op onderstaande links te klikken.

Bekijk de video.

Bekijk de brochure.

Bekijk de brochure van de beheerder.

Ga naar het project op de website van Rendimmo.

Ga naar het project op de website van Cerenicimo.