CONTACT

Maak een afspraak

Wil je meer informatie over ons aanbod? Of heb je interesse in een project? Maak een afspraak met een van onze adviseurs indien u geïnteresseerd bent in het aankopen van investeringsvastgoed. Contacteer ons vrijblijvend!

Maak een afspraak met een van onze adviseurs indien je geïnteresseerd bent in het aankopen van investeringsvastgoed. Wij hebben een adviseur in iedere provincie die makkelijk tot bij je thuis kan komen indien je dat wenst. Deze dienst is volledig gratis en zal je inzicht geven in je investeringsmogelijkheden en je vastgoedinvesteringsprofiel.

Wij hebben een BIV erkend vastgoedbemiddelaar in iedere provincie die makkelijk tot bij u thuis of op kantoor kan komen indien u dat wenst. Deze dienst is volledig gratis en zal u inzicht geven in uw investeringsmogelijkheden en uw vastgoedinvesteringsprofiel. Uiteraard is Rendimmo BVBA ook erkend door het BIV. Wij werken ook samen met verschillende andere erkende BIV vastgoedmakelaars die gebruik maken van onze diensten om hun klanten te begeleiden. We bouwden onze expertise op en delen deze ook met uw (vaste) vastgoedmakelaar. Wij nodigen hen graag uit om samen met u onze projecten te bespreken, te bezoeken en te analyseren.

Wil u op kantoor van een van onze makelaars afspreken, neem dan even contact met ons op en ontvang een lijst van onze samenwerkingspartners. Hieronder kan u ook reeds een overzicht terugvinden. Rendimmo is aangesloten bij verschillende kennis- en expertisenetwerken. Zo is het mogelijk om voor ieder investeringsproject de beste oplossing uit te werken. Dit zowel fiscaal, juridisch als financieel.

Opvolging na aankoop wordt zeker en vast geboden en is ons stokpaardje. Bij ons bent u levenslang klant.

 

 

De door ons opgevraagde gegevens worden veilig en met respect voor je privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Mocht je hierover een vraag hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

Via deze link kan je meer informatie terugvinden over hoe Rendimmo BVBA in overeenstemming met privacywetgeving omgaat met je persoonsgegevens.

Mocht je onze Algemene Gebruiksvoorwaarden nog niet gelezen hebben, dan kan je deze hier consulteren.

Als erkend vastgoedmakelaar hanteren wij ook de Deontologische Code van het BIV, klik hier voor meer informatie.

 


 

Wil je op kantoor afspreken van een van onze makelaars? Neem dan even contact op met hen, je kan ze op de kaart terugvinden.

 

    

   MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

   Adres: Jozef Demeyerestraat 1 rendimmo_logo_slice– 8500 Kortrijk – België
   Telefoon: 00 32 (0)56 / 32 00 16
   E-mailadres: info@rendimmo.be
   Website: www.rendimmo.be

    

   ZAAKVOERDERbiv

   Pieter De Clerck
   E-mailadres: pieter.de.clerck@rendimmo.be
   Erkend BIV vastgoedmakelaar – BIV 204200