10 Redenen waarom u in Frankrijk moet investeren

10 Redenen waarom u in Frankrijk moet investeren

  1. Diversificatie voor ieders vastgoedportefeuille: eigendommen vanaf €50.000.
  2. Toeristisch vastgoed zit in de lift: Frankrijk verwacht in 2020 meer dan 100 miljoen internationale toeristen en is daarmee de absolute koploper wereldwijd. Het platform Cerenicimo biedt een rijke keuze aan locaties ( zee, bergen, golfterreinen, cultuurhistorische steden).
  3. U wordt bij de aankoop volle eigenaar van het door u gekozen object, een deel van de gemeenschappelijke delen en van de grond.
  4. Uw eigendom wordt verhuurd door professionele exploitanten.
  5. Onmiddellijk rendement: van zodra de oplevering van het project is gebeurd.
  6. Aantrekkelijk huurrendement: tussen 4,0% en 5,5% bruto per jaar.
  7. Langlopende huurgarantie: het huurcontract met de exploitant, huurder, loopt tussen 9 en 12 jaar. Leegstand heeft geen enkele impact op uw huurinkomsten.
  8. Zeer gunstige fiscaliteit: projecten waarbij een huurcontract van een gemeubeld pand en een dienst aangeboden worden door een professionele uitbater, genieten van een bijzonder interessante fiscaliteit in Frankrijk (LMNP – Location meublée non professionelle). De Btw (20%) betaald bij aankoop, wordt gerecupereerd.
  9. Liquiditeit: alle panden kunnen vrij gemakkelijk terug in de markt gezet worden: het zusterbedrijf van Cerenicimo, LB2S, assisteert elke investeerder hierbij.
  10. Eigen gebruiksformules: de meeste programma’s laten u toe om uw eigendom occasioneel zelf te gebruiken.